R-Gol ve Amazon güvenilir mi?

• Konuyu başlatan ervy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 13.387

ervy

Kilopat
R-gol sitesinden bir adet tişört alacağım ama güvenilir mi bilmiyorum. Amazon'da aynısı var ve aralarında sadece 300 TL gibi bir fark var. Amazon'dan alabilirim ama daha önce Amazon'dan da alışveriş yapmadım. Güvenilir mi? Ürün güzel gelir mi bilmiyorum. Daha önce bu iki siteden de alışveriş yapan var mı? Hangisinden almalıyım önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon bayağı büyük bir şirkettir ufak bir ürün için sizi dolandırması söz konusu olacağını sanmam. Amazon'da alırsanız ithalat ücreti dahil diyor yani vergi dahil demek.

Amazon tabiki güvenilir. Hatta en güvenilirlerinden diyebiliriz. Fiyat farkının sebebi, amazondan aldığınız ürün Amazon Türkiye de değil, Amazon Germany tarafından gönderiliyor, bu yüzden ek ücretlendirmelerle birlikte o fiyatları buluyor. R-Gol sitesini daha önce duymadım, Polonyoda bir mağazaymış, ürünü ordan alırkende ek ücretler biniyor. Amazondan almak daha iyi.

Amazon bayağı büyük bir şirkettir ufak bir ürün için sizi dolandırması söz konusu olacağını sanmam. Amazon'da alırsanız ithalat ücreti dahil diyor yani vergi dahil demek.

Demek istediğim bu ürünün satıcısı direk Amazon mu yoksa herhangi bir satıcı mı o yüzden kalitesi iyi olmaz diye güvenemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı