Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.288 Makaleler 42 Çözümler 274 22 Şubat 2020 #21 Emirizmir dedi: Hocam sizin adınız yeter. Yani zaten yeterince havalısınız. Genişletmek için tıkla... Cidden isim konusunda şanslı olduğumu düşünüyorum Ama ad ve soyad kısaltması olarak MBZ de güzel Tam araç plakasına yazmalık böyle.
Emirizmir dedi: Hocam sizin adınız yeter. Yani zaten yeterince havalısınız. Genişletmek için tıkla... Cidden isim konusunda şanslı olduğumu düşünüyorum Ama ad ve soyad kısaltması olarak MBZ de güzel Tam araç plakasına yazmalık böyle.
Roughrath Centipat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 74 22 Şubat 2020 #22 Evet profil resmim artık bu, cidden inanılmaz hoşuma gitti. Emeğin için ayrıca teşekkürler. Bu da masaüstüm;
Evet profil resmim artık bu, cidden inanılmaz hoşuma gitti. Emeğin için ayrıca teşekkürler. Bu da masaüstüm;
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2020 #23 @0Lykia , @Silinen üye neden adamın her mesajına kızgın atıyorsunuz ceza sebebi bu?
F4tihh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2018 Mesajlar 1.000 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2020 #24 Roughrath dedi: Cidden muazzam, şu kırmızılı olanın da tek R harfi var mı acaba? İnanılmaz hoşuma gitti direk kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Onu da yaparım. İstemeniz yeter .
Roughrath dedi: Cidden muazzam, şu kırmızılı olanın da tek R harfi var mı acaba? İnanılmaz hoşuma gitti direk kullanacağım. Genişletmek için tıkla... Onu da yaparım. İstemeniz yeter .
Roughrath Centipat Katılım 22 Şubat 2020 Mesajlar 74 22 Şubat 2020 #25 Emirizmir dedi: @0Lykia , @Silinen üye neden adamın her mesahına kızgın atıyorsunuz ceza sebebi bu? Genişletmek için tıkla... Konu açtım ceza aldı fakat anlamsız bir şekilde benim de emoji bırakmam yasaklandı, sebebini ise açıklamadı bile mod arkadaş. Yazıklar olsun diyorum, cidden yazıklar olsun.
Emirizmir dedi: @0Lykia , @Silinen üye neden adamın her mesahına kızgın atıyorsunuz ceza sebebi bu? Genişletmek için tıkla... Konu açtım ceza aldı fakat anlamsız bir şekilde benim de emoji bırakmam yasaklandı, sebebini ise açıklamadı bile mod arkadaş. Yazıklar olsun diyorum, cidden yazıklar olsun.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.288 Makaleler 42 Çözümler 274 22 Şubat 2020 #26 F4tihh dedi: Photoshop CS6 İstediğiniz herhangi bir isme bu şekilde efekt verebilirim. Bu ezberimde olduğu için rahat yapıyorum. Bunun dışında pek bir şey yapamam. Photoshop CS6 Size de yaparım efendim . Genişletmek için tıkla... Usta bana da bir 'Berhan' yazar mısın rica etsem Bu arada Photshop ile bunları ben hiç görmedim. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2020
F4tihh dedi: Photoshop CS6 İstediğiniz herhangi bir isme bu şekilde efekt verebilirim. Bu ezberimde olduğu için rahat yapıyorum. Bunun dışında pek bir şey yapamam. Photoshop CS6 Size de yaparım efendim . Genişletmek için tıkla... Usta bana da bir 'Berhan' yazar mısın rica etsem Bu arada Photshop ile bunları ben hiç görmedim.
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2020 #27 F4tihh dedi: Size de yaparım efendim . Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam sizi yormayayım. Bende öyle yapıverdim Steam'e. Program beleş değildir herbalde.
F4tihh dedi: Size de yaparım efendim . Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler hocam sizi yormayayım. Bende öyle yapıverdim Steam'e. Program beleş değildir herbalde.
1 147472 Kilopat Katılım 29 Aralık 2016 Mesajlar 1.868 Makaleler 3 Çözümler 7 22 Şubat 2020 #28 Usta bana da agg1401 yapabilir misin?
F4tihh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2018 Mesajlar 1.000 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2020 #29 147472 dedi: Usta bana da agg1401 yapabilir misin? Genişletmek için tıkla... Yaparız elbette. Sıraya girin 10 tane elim yok
147472 dedi: Usta bana da agg1401 yapabilir misin? Genişletmek için tıkla... Yaparız elbette. Sıraya girin 10 tane elim yok
E Emirizmir Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 6.055 Makaleler 1 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2020 #30 F4tihh dedi: Onu da yaparım. İstemeniz yeter . Genişletmek için tıkla... Hocam size bol şans bütün gün logo yapıcaksınız galiba. Sizin gibi insanların olması iyi.
F4tihh dedi: Onu da yaparım. İstemeniz yeter . Genişletmek için tıkla... Hocam size bol şans bütün gün logo yapıcaksınız galiba. Sizin gibi insanların olması iyi.