R harfi nasıl söylenir?

Anıl Sarı

Hectopat
Öncelikle merhaba, 10.sınıfım ve 1.sınıf gibi konuşuyorum sesime gelirsek gerçekten kalın boğuk bir sesim var ve konuşurken içinde r olmayan kelime seçmeye çalışıyorum fakat aklıma gelmediği zaman söylüyorum ve gerçekten kendimi 1.sınıf gibi hissediyorum. Özellikle konuşurken karşımdaki gülünce konuyu değiştirmeye çalışıyorum bu R'leri nasıl söyleyebilirim? Dil bağım da var bu arada.

Öncelikle merhaba, 10.sınıfım ve 1.sınıf gibi konuşuyorum sesime gelirsek gerçekten kalın boğuk bir sesim var ve konuşurken içinde r olmayan kelime seçmeye çalışıyorum fakat aklıma gelmediği zaman söylüyorum ve gerçekten kendimi 1.sınıf gibi hissediyorum. Özellikle konuşurken karşımdaki gülünce konuyu değiştirmeye çalışıyorum bu R'leri nasıl söyleyebilirim? Dil bağım da var bu arada.
Hocam aynisina ilk okulda sahiptim. Bunun tek cozumu ustune gitmek. Hastaligi tam bilmiyorum ama dogru ve adapli insanlar bunu cok takmaz dalga gecenler biraz garip geldi bana. "Arı" kelimesini R'yi bastirarak soyleyin basta "Ağı" diye cikacak bende oyle olmustu 1 hafta boyle antrenman yapin gun icinde hep duzelir diye dusunuyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı