SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.816 Makaleler 5 Çözümler 23 11 Aralık 2020 #1 Küçüklüğümden beri 'r' harfini, tıpkı 'ne olduğu bilinmeyen Kanal'da olduğu gibi 'l' olarak söylüyorum. İsmim ve soyismimde de r harfinin olması da ayrı bir ilginçlik. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Terapiste gitmeme gerek var mı? Gidenler oldu mu? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2020
Küçüklüğümden beri 'r' harfini, tıpkı 'ne olduğu bilinmeyen Kanal'da olduğu gibi 'l' olarak söylüyorum. İsmim ve soyismimde de r harfinin olması da ayrı bir ilginçlik. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Terapiste gitmeme gerek var mı? Gidenler oldu mu?
TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 11 Aralık 2020 #2 Küçüklükten beri bende söyleyemiyordum fakat son 3-4 yıldır söylüyorum. Yüzümde 2 tane yanak kası eksikliğindenmiş. Doktora görün istersen.
Küçüklükten beri bende söyleyemiyordum fakat son 3-4 yıldır söylüyorum. Yüzümde 2 tane yanak kası eksikliğindenmiş. Doktora görün istersen.
Turkish Kebab Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.476 Makaleler 6 Çözümler 14 11 Aralık 2020 #3 Çeneni ileri geri hareket ettirme egzersizleri yap ve acil olarak ortodontist ve dişçiye görün.