E Emrella Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #11 Emir Bozat dedi: Matematikmi bu nasıl çalışayım Genişletmek için tıkla... İçinde r içeren kelimeleri söylemeye çalışarak mesela.
Emir Bozat dedi: Matematikmi bu nasıl çalışayım Genişletmek için tıkla... İçinde r içeren kelimeleri söylemeye çalışarak mesela.
Uagecekondu Hectopat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 386 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2021 #12 Emrella dedi: İçinde r içeren kelimeleri söylemeye çalışarak mesela. Genişletmek için tıkla... Dostum o iş öyle değil haberin olsun. Bana sorsan ben r harfini söylüyorum ama dinleyen söyleyemediğimi söylüyor. Sen anlıyorsun hangi harfi söylediğini karşıdaki anlamıyor.
Emrella dedi: İçinde r içeren kelimeleri söylemeye çalışarak mesela. Genişletmek için tıkla... Dostum o iş öyle değil haberin olsun. Bana sorsan ben r harfini söylüyorum ama dinleyen söyleyemediğimi söylüyor. Sen anlıyorsun hangi harfi söylediğini karşıdaki anlamıyor.