SwanesSS Picopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 854 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #1 Reddit'te dolanırken gördüm r/Place geliyor gibisinden. Bir bilgisi olan var mı? Daha detaylı bakmak isteyenler için link: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2023
Reddit'te dolanırken gördüm r/Place geliyor gibisinden. Bir bilgisi olan var mı? Daha detaylı bakmak isteyenler için link: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
yscof1eld Decapat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 863 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #2 Rplace birkaç yılda bir geliyor zaten gelmesi normal. Ama haber doğru mu bilmem.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.665 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #3 Keşke gelse ilk zamanlarında r/Place'ten haberim yoktu. Şimdi olsa da yine baksak.
BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 19 Temmuz 2023 #4 Yorumlara bakarak Reddit bir şey yapmış bununla da üstünü örtmeye çalışıyorlar sanırsam tam anlamadım olayı bilen varsa aydınlatsın bizi.
Yorumlara bakarak Reddit bir şey yapmış bununla da üstünü örtmeye çalışıyorlar sanırsam tam anlamadım olayı bilen varsa aydınlatsın bizi.
claces Centipat Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #6 5 Yılda bir diye biliyorum
SwanesSS Picopat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 854 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #7 BeTas dedi: Yorumlara bakarak Reddit bir şey yapmış bununla da üstünü örtmeye çalışıyorlar sanırsam tam anlamadım olayı bilen varsa aydınlatsın bizi. Genişletmek için tıkla... claces dedi: 5 Yılda bir diye biliyorum Genişletmek için tıkla... karul dedi: Sıktı gibi ya. Genişletmek için tıkla... Dorzi dedi: Keşke gelse ilk zamanlarında r/Place'ten haberim yoktu. Şimdi olsa da yine baksak. Genişletmek için tıkla... yscof1eld dedi: Rplace birkaç yılda bir geliyor zaten gelmesi normal. Ama haber doğru mu bilmem. Genişletmek için tıkla... Yarın geliyor buna göre ki gerçek gibi duruyor.12li enerji içeceği aldım donanımı hazırladım şimdiden.Bekleyerek göreceğiz.
BeTas dedi: Yorumlara bakarak Reddit bir şey yapmış bununla da üstünü örtmeye çalışıyorlar sanırsam tam anlamadım olayı bilen varsa aydınlatsın bizi. Genişletmek için tıkla... claces dedi: 5 Yılda bir diye biliyorum Genişletmek için tıkla... karul dedi: Sıktı gibi ya. Genişletmek için tıkla... Dorzi dedi: Keşke gelse ilk zamanlarında r/Place'ten haberim yoktu. Şimdi olsa da yine baksak. Genişletmek için tıkla... yscof1eld dedi: Rplace birkaç yılda bir geliyor zaten gelmesi normal. Ama haber doğru mu bilmem. Genişletmek için tıkla... Yarın geliyor buna göre ki gerçek gibi duruyor.12li enerji içeceği aldım donanımı hazırladım şimdiden.Bekleyerek göreceğiz.
yscof1eld Decapat Katılım 11 Nisan 2023 Mesajlar 863 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2023 #8 SwanesSS dedi: Yarın geliyor buna göre ki gerçek gibi duruyor. 12'li enerji içeceği aldım donanımı hazırladım şimdiden. Bekleyerek göreceğiz. Genişletmek için tıkla... Gercekten geliyorsa Discord'da falan toplansak.
SwanesSS dedi: Yarın geliyor buna göre ki gerçek gibi duruyor. 12'li enerji içeceği aldım donanımı hazırladım şimdiden. Bekleyerek göreceğiz. Genişletmek için tıkla... Gercekten geliyorsa Discord'da falan toplansak.
BeTas Hectopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 2.353 Çözümler 8 19 Temmuz 2023 #9 Reddit kullanmadığım için olayı tam bilmiyorum ama burada bir açıklama var. Dünyanın En Büyük İnternet Sitelerinden Olan Reddit'in Kullanıcıları Siteyi Protesto Ediyor! Dünyanın en sık ziyaret edilen internet sitelerinden Reddit, geçtiğimiz Nisan ayında sitedeki ücretsiz API erişimini fiyatlandırarak üçüncü parti uygulamalar... onedio.com
Reddit kullanmadığım için olayı tam bilmiyorum ama burada bir açıklama var. Dünyanın En Büyük İnternet Sitelerinden Olan Reddit'in Kullanıcıları Siteyi Protesto Ediyor! Dünyanın en sık ziyaret edilen internet sitelerinden Reddit, geçtiğimiz Nisan ayında sitedeki ücretsiz API erişimini fiyatlandırarak üçüncü parti uygulamalar... onedio.com
Aras the Great Kilopat Katılım 26 Haziran 2022 Mesajlar 5.367 Çözümler 32 19 Temmuz 2023 #10 yscof1eld dedi: Gercekten geliyorsa Discord'da falan toplansak. Genişletmek için tıkla... Büyük yayıncılar yön verecektir, sizin 50 kişilik discordunuz bir halt yiyemez.
yscof1eld dedi: Gercekten geliyorsa Discord'da falan toplansak. Genişletmek için tıkla... Büyük yayıncılar yön verecektir, sizin 50 kişilik discordunuz bir halt yiyemez.