- Makaleler
- 12
100 kişi olsak bile yapmamız zor bence, en az 200-300 kişi lazım ki yazıyı koruyalım.Hocam mumkunse siz de yardim edebilir misiniz yaziya? Tek basima yapmaya calisiyorum sanirim suan.
100 kişi olsak bile yapmamız zor bence, en az 200-300 kişi lazım ki yazıyı koruyalım.Hocam mumkunse siz de yardim edebilir misiniz yaziya? Tek basima yapmaya calisiyorum sanirim suan.
O mesajimda koordinatlari atmistim hocam, oraya giderseniz gorebilirsiniz. Koordinatlar, 190, 884.Nerede bu göremiyorum?
Bir ekran goruntusu alacak kadar sure saglam dursa, bize yine yeter bence.100 kişi olsak bile yapmamız zor bence, en az 200-300 kişi lazım ki yazıyı koruyalım.
Bence yeteri kadar insan toplayabiliriz, sadece belirli bir saat belirleyip aynı anda yapmalıyız. Konu adını da "Technopat yazıyoruz" şeklinde değiştirebilsek daha çok insanı çekerdik bence.Bir ekran goruntusu alacak kadar sure saglam dursa, bize yine yeter bence.
Bu arada, suan onceligimiz yazinin temelini hazirlamak. Golgeleri sonra hallederiz.
Evet, Technoblade 10 milyon abondeye sahip bir Youtube kanalı imiş.Direkt düzeltiyorlar zor bu kadar kişiyle yapmak.
O zaman yeni konu acip Discord sunucusu kuralim, konuyu da iletisim icin degil baska insanlari cekmek icin kullanalim. Nasil fikir? Ben kuruyorum simdi sunucuyu.Bence yeteri kadar insan toplayabiliriz, sadece belirli bir saat belirleyip aynı anda yapmalıyız. Konu adını da "Technopat yazıyoruz" şeklinde değiştirebilsek daha çok insanı çekerdik bence.
Yine de, bu kadar kisiye ragmen yeterince hizli duzeltmedikleri icin gozumuzde bu kadar buyutmemize gerek olmadigini dusunuyorum.Evet, Technoblade 10 milyon abondeye sahip bir Youtube kanalı imiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.