Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.514 Makaleler 1 Çözümler 15 21 Temmuz 2023 #11 artik 72 yasindayim dedi: Aman sakın ha Türk Bayrağını sakın kaptırmayın, arkadaşlar siz de gidin tüm önemli işlerinizi falan bırakın bu bayrak giderse biz ne yaparız? Genişletmek için tıkla... İşi olmayan gelsin dedim zaten.
artik 72 yasindayim dedi: Aman sakın ha Türk Bayrağını sakın kaptırmayın, arkadaşlar siz de gidin tüm önemli işlerinizi falan bırakın bu bayrak giderse biz ne yaparız? Genişletmek için tıkla... İşi olmayan gelsin dedim zaten.
M3HM3TY Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 6.617 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #12 Jynaris dedi: İşi olmayan gelsin dedim zaten. Genişletmek için tıkla... Hesap açmak gerekiyor mu?
benibanlamayınartık Picopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 874 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Temmuz 2023 #13 Jynaris dedi: İşi olmayan gelsin dedim zaten. Genişletmek için tıkla... Boş boş tavana baksak daha faydalı olur hocam bırakın değmez yol yakınken.
Jynaris dedi: İşi olmayan gelsin dedim zaten. Genişletmek için tıkla... Boş boş tavana baksak daha faydalı olur hocam bırakın değmez yol yakınken.
karul Decapat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 3.004 Çözümler 19 21 Temmuz 2023 #14 Jynaris dedi: Biliyoruz ama yine de bayrağı korumak görevimiz. Genişletmek için tıkla... 2022'deki verdiği hazzı vermez. Yorucu. Pixeller ile Türk bayrağını korusan ne olur korumasan ne olur?
Jynaris dedi: Biliyoruz ama yine de bayrağı korumak görevimiz. Genişletmek için tıkla... 2022'deki verdiği hazzı vermez. Yorucu. Pixeller ile Türk bayrağını korusan ne olur korumasan ne olur?
Jynaris Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 1.514 Makaleler 1 Çözümler 15 21 Temmuz 2023 #15 M3HM3TY dedi: Hesap açmak gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam zaten zor değil Google hesabınızla kayıt olabilirsiniz.
M3HM3TY dedi: Hesap açmak gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam zaten zor değil Google hesabınızla kayıt olabilirsiniz.
alo_muhsincim Decapat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #16 M3HM3TY dedi: Hesap açmak gerekiyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet gerekir.
E Ewen Centipat Katılım 23 Şubat 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #17 elroNNd dedi: Eki Görüntüle 1871165 Porçayın Discord'unda böyle diyorlar. Daha fazla kişinin organize olması açısından tekno yazısını bırakıp altını alabilirsek çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Onlar kimmiş de Türk bayrağını silip başka bir şey yapıyorlar? Türk bayrağını bırakmayız.
elroNNd dedi: Eki Görüntüle 1871165 Porçayın Discord'unda böyle diyorlar. Daha fazla kişinin organize olması açısından tekno yazısını bırakıp altını alabilirsek çok iyi olur. Genişletmek için tıkla... Onlar kimmiş de Türk bayrağını silip başka bir şey yapıyorlar? Türk bayrağını bırakmayız.
Lamblichus Picopat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 114 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #18 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunların işi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunların işi
468409 Hectopat Katılım 11 Haziran 2021 Mesajlar 1.296 Çözümler 4 Yer Papua Yeni Gine Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #19 Lamblichus dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunların işi Genişletmek için tıkla... Bu arkadaş mı yapıyor Technoblade'i ?
Lamblichus dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunların işi Genişletmek için tıkla... Bu arkadaş mı yapıyor Technoblade'i ?
Lamblichus Picopat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 114 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #20 468409 dedi: Bu arkadaş mı yapıyor Technoblade'i ? Genişletmek için tıkla... tam olarak evet az önce bayrağı geri alıyorken küfür etti bize
468409 dedi: Bu arkadaş mı yapıyor Technoblade'i ? Genişletmek için tıkla... tam olarak evet az önce bayrağı geri alıyorken küfür etti bize