En yakin secenek olarak İstanbul'da 2 ilan var, birisi agir hasar kayitli bazi parcalari degismis.
Digeri ise "sozde" 3000TL hasar kayitli ama motor blogu, sanzimanin bazi parcalari vesaire tamamen degismis.
Ankara'da veya İzmir'de temiz ilanlar mevcut gibi duruyor ama gormeden bilemezsin.
80 bin TL'yi R125 gibi bir motora vermenizi önermiyorum. Parçaları zaten çok pahalı, üstüne 125'lik bir motora değmeyecek fiyatlar. Yaşınız kaç bilmiyorum ancak 17 yaşındaysanız ya 1 sene daha bekleyin yada 250'lik motor alın.
80 bin TL'yi R125 gibi bir motora vermenizi önermiyorum. Parçaları zaten çok pahalı, üstüne 125'lik bir motora değmeyecek fiyatlar. Yaşınız kaç bilmiyorum ancak 17 yaşındaysanız ya 1 sene daha bekleyin ya da 250'lik motor alın.
İlk motor için 125CC ideal zaten, ona lafım yok. Ancak fırsatçı ülkemiz A1 ehliyetlilerin 125'likten başka motor alamayacağını bildiği için 60-70 bin TL gibi fuhuş fiyatlara satıyorlar. 125CC 2. el motor için değmeyecek fiyatlar, ki ülkedeki 125'lik motorların geneli 2012, 2017 model falan.