B berk alemdarrs Picopat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #1 Yazılımlı R25 mi daha hızlı mı gider yoksa önü far yok göstergesi olmayan yarış motoru 250'lik CG mi hangisi daha hızlı gider?
Yazılımlı R25 mi daha hızlı mı gider yoksa önü far yok göstergesi olmayan yarış motoru 250'lik CG mi hangisi daha hızlı gider?
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.269 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #2 R25? CG dediğin motor benim görüşümde hurdadır basıyorlar modifiyeyi yükseltiyorlar bloğu sonra r25'lere felan sallıyorlar.
R25? CG dediğin motor benim görüşümde hurdadır basıyorlar modifiyeyi yükseltiyorlar bloğu sonra r25'lere felan sallıyorlar.
B berk alemdarrs Picopat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #3 bdxmrz dedi: R25? CG dediğin motor benim görüşümde hurdadır basıyorlar modifiyeyi yükseltiyorlar bloğu sonra r25'lere felan sallıyorlar. Genişletmek için tıkla... ama nedense r25 i geçiyorlar
bdxmrz dedi: R25? CG dediğin motor benim görüşümde hurdadır basıyorlar modifiyeyi yükseltiyorlar bloğu sonra r25'lere felan sallıyorlar. Genişletmek için tıkla... ama nedense r25 i geçiyorlar
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.269 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #4 R25 10k Km'de dağılmıyor ama.
atlaas Decipat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 1.045 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #5 berk alemdarrs dedi: Yazılımlı R25 mi daha hızlı mı gider yoksa önü far yok göstergesi olmayan yarış motoru 250'lik CG mi hangisi daha hızlı gider? Genişletmek için tıkla... Hafifliğinden ötürü CG geçer.
berk alemdarrs dedi: Yazılımlı R25 mi daha hızlı mı gider yoksa önü far yok göstergesi olmayan yarış motoru 250'lik CG mi hangisi daha hızlı gider? Genişletmek için tıkla... Hafifliğinden ötürü CG geçer.
B berk alemdarrs Picopat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #6 atlaas dedi: Hafifliğinden ötürü CG geçer. Genişletmek için tıkla... İşte bir arkadaşım bu hafiflik yüzünden kabullenmiyor (şahsen cg ci olarak)
atlaas dedi: Hafifliğinden ötürü CG geçer. Genişletmek için tıkla... İşte bir arkadaşım bu hafiflik yüzünden kabullenmiyor (şahsen cg ci olarak)
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.269 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #7 berk alemdarrs dedi: İşte bir arkadaşım bu hafiflik yüzünden kabullenmiyor (şahsen CG ci olarak) Genişletmek için tıkla... Geçerse geçsin hocam fazlada önemli değil. Ben olsam her türlü R25 seçerim kalitesinden dolayı.
berk alemdarrs dedi: İşte bir arkadaşım bu hafiflik yüzünden kabullenmiyor (şahsen CG ci olarak) Genişletmek için tıkla... Geçerse geçsin hocam fazlada önemli değil. Ben olsam her türlü R25 seçerim kalitesinden dolayı.
B berk alemdarrs Picopat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #8 bdxmrz dedi: Geçerse geçsin hocam fazlada önemli değil. Ben olsam her türlü R25 seçerim kalitesinden dolayı. Genişletmek için tıkla... ama cg eğlenceli bir motor ya
bdxmrz dedi: Geçerse geçsin hocam fazlada önemli değil. Ben olsam her türlü R25 seçerim kalitesinden dolayı. Genişletmek için tıkla... ama cg eğlenceli bir motor ya
bdxmrz Kilopat Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 19 Ağustos 2022 Mesajlar 8.269 Çözümler 30 Yer Çekmeköy Daha fazla Sistem Özellikleri 1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #9 berk alemdarrs dedi: ama cg eğlenceli bir motor ya Genişletmek için tıkla... Hastasına.
B berk alemdarrs Picopat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2024 #10 bdxmrz dedi: Hastasına. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
bdxmrz dedi: Hastasına. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et