R25 vs 450SR

sametsmz

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 310 ile 320 bandında bütçem var. Motor alacağım. Bir yanda Japon olan R25 bir yanda Çin olan 450sr var. 450sr da yağ soğutucu patlatma olayı var. Servislerde yenisini değişip bu olayı çözdüklerini iddia ediyorlar. R25'lerde bazen yatak sarıyor oda ayrı bir mesele tabii ki. Şimdi 320 fiyat bandına sıfır bayiden motor çıkartabiliyorum. Ya da 4 5 binde R25 alabiliyorum. Bir yanda 250 CC'lik makine bir yanda ise 450'lik makima bundan dolayı hangisini almalıyım çok kararsızım yardımcı olursanız fikirleriniz benim için önemlidir.

R25 her yönden daha kompakt duruyor ben onu tercih ederdim.

Şahsen R25 derdim evet parasını hak etmiyor ama piyasası aşırı hızlı ve açık ara Yamaha kalite farkı var. İleride a ehliyete geçtiğinizde satması daha kolay olur ve R25 değer kazanan bir motor 450sr aksine.

İkisini de istemeyip KTM RC 390 alabılırsın ıkısının ortası konforsuz fakat işini görür 300 bandında sıfır çıkarırsın bunu da. Zaten ha CF ha KTM ortak zaten.

İkisini de istemeyip KTM RC 390 alabılırsın ıkısının ortası konforsuz fakat işini görür 300 bandında sıfır çıkarırsın bunu da. Zaten ha CF ha KTM ortak zaten.
Tek silindir Hint motorunu 450SR'la kıyaslamak hangi akla yatar? KTM'in bazı modelleri hariç piyasası tamamen ölü.

Evet 2 sene binip a ehliyete geçeceğim 450sr kullanıcısına soruyorum. Her malın bir alıcısı vardır diyor bana vallahi aşırı çıkmazdayım.

Tek silindir hint motorunu 450Sr'la kıyaslamak hangi akla yatar? KTM'in bazı modelleri hariç piyasası tamamen ölü.

Adam al sat yapacağım dememiş dostum ayrıca Hindistan da üretildi diye hint malı olmuyor öyle oluyorsa uğur motorlu araçlar CFMOTO ve Mondial'in sahibımı oluyor o zaman? Her malın bir alıcısı vardır merak etme bu arada motorun nedir?

Drift 125

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…