R25 vs SR450

70k kilometrede r25 saatli bombadır otobüse binerim o kilometredeki patlak r25e binmem 450sr tokatlar geçer r25i.

70k kilometrede r25 saatli bombadır otobüse binerim o kilometredeki patlak r25e binmem 450sr tokatlar geçer r25i.
Çok bir şey yazmama gerek yok ya. Siz 450SR'a yada otobüse binebilirsiniz. R25'i 450cc'lik milkshake makinesi ile karşılaştırmayın bile.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Her ağızdan farklı bir ses. İşin sonucu sr kumar gibi bir şey.

Beyler kızmayın ama SR450 almaya karar verdim sanırım, vade farksız taksit imkanı cezbeden en çok şey oldu, oktay motordan almayı düşünüyorum Başakşehir şubesinden ama almadan önce bakmam veya söylemem gereken işlemler var mıdır yağ soğutucu ile ilgili vs?

Umarım motorun taksitleri bitmeden yağ soğutucu patlamaz. Hayırlı olsun. Yağ soğutucu ile ne kadar şey söylersen söyle fabrika arge yapmadan ürettiği için bir şey değişmeyecek. Genelde yağ soğutucu iptaline gidiyorlar yada garantiden yaptırırsın 2-3 kere.

Teşekkürler kral.

Servise gittiğiniz zaman 450 MT'nin Yağ soğutucusunu takmak hakkında soru sorar mısın? 450SR'ım yok ama kullanan kişiler 450 MT'nin Yağ soğutucusunu takarak bu sorundan kurtulmuş gibi duruyor. Hayırlısı olsun. Altınızdaki motor güçlü ve parçaları pahalı o yüzden şeytana uymadan sakin bir şekilde bakımını yapıp kullandığınız sürece sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Evet bende öyle bir şey duydum sormak lazım bir, bilinçli kullandıktan sonra bende çok bir problem çıkaracağına inanmıyorum hayırlısıyla diyelim teşekkürler reis.

Bu konuya cevap vermekten yoruldum artık 450sr tabii ki ikinci el temiz alınırsa satarken çok zorlamaz ayrıca yağ soğutucu olayınıda çözebiliyorsunuz zaten basit şekilde gayet iyi makine.

Bu konuya cevap vermekten yoruldum artık 450sr tabii ki ikinci el temiz alınırsa satarken çok zorlamaz ayrıca yağ soğutucu olayınıda çözebiliyorsunuz zaten basit şekilde gayet iyi makine.

Teşekkürler, yapabileceğim bir önlem var mı patlatmadan önce serviste vs yapılacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…