R25F-30 alınır mı?

Yer
Çekmeköy
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
1660 ti sollayan 1660s var baska bisey yok
Şu an ucuz, biliyorum, VA panel ancak ghosting çok yok dendi, ne dersiniz?
Bir tarafta IPS 180Hz, diğer tarafta VA 240Hz, hangisini alayım?
240Hz olarak R25F-30 ancak IPS 180Hz olan monitöre daha karar vermedim, piyasa 180Hz dolduğu için öyle yazdım.
@Shinsai Hocam galiba bu monitörü kullanıyordunuz, memnun musunuz?

En başından şunu söyleyeyim, ekran akıyor :D 30 dakika 280Hz kullanabiliyorsunuz stabilite bozulmaması için, 5.500 TL'ye aldım ve iyi ki almışım diyorum. Tabii beni bir tane sıkışmış piksel karşıladı ama gözüme kötü gelmiyor hatta şu an dahi göremiyorum. 5.000 TL'ye düşmüştü galiba, alınır diyebilirim. Ghosting sorunu yaşamadım ben, varsa bile aşırı az. Rahatsız olmadım yani hiç. VA panel olarak renk kalitesini çok beğendim. IPS olsa ne olur bilmiyorum ama videolar daha bir zevkli TN panelden geçtiğim için. Arkadaşıma da aldırdım aynısından ve o da çok memnun.

Rekabetçi oyun odaklı iseniz ve VA beni memnun edecektir derseniz Lenovo gayet iyi elbette fakat VA beni memnun etmez derseniz o halde mecbur IPS panel almanız gerekecektir.

Renkler pek umurumda değil, Digital Vibrance ayarını %100 yapıyorum.

En başından şunu söyleyeyim, ekran akıyor :D 30 dakika 280Hz kullanabiliyorsunuz stabilite bozulmaması için, 5.500 TL'ye aldım ve iyi ki almışım diyorum. Tabii beni bir tane sıkışmış piksel karşıladı ama gözüme kötü gelmiyor hatta şu an dahi göremiyorum. 5.000 TL'ye düşmüştü galiba, alınır diyebilirim. Ghosting sorunu yaşamadım ben, varsa bile aşırı az. Rahatsız olmadım yani hiç. VA panel olarak renk kalitesini çok beğendim. IPS olsa ne olur bilmiyorum ama videolar daha bir zevkli TN panelden geçtiğim için. Arkadaşıma da aldırdım aynısından ve o da çok memnun.

Anladım hocam, en büyük korkum şu Black smearing ve ghosting zaten, galiba OverDrive ayarını 3 yapınca kısmen düzeliyormuş.

Şu an ucuz, biliyorum, VA panel ancak ghosting çok yok dendi, ne dersiniz?
Bir tarafta IPS 180Hz, diğer tarafta VA 240Hz, hangisini alayım?
240Hz olarak R25F-30 ancak IPS 180Hz olan monitöre daha karar vermedim, piyasa 180Hz dolduğu için öyle yazdım.
@Shinsai hocam galiba bu monitörü kullanıyordunuz, memnun musunuz?

Hocam 280Hz 0,5 tepkime süresi ve 4.5 inç boyutu bence gayet iyi eğer CS:GO ve Valorant gibi rekabetçi FPS oyunlar oynayacaksanız VA panel öneririm ama gündelik ve film için kullanacaksanız IPS tercihimdir. Umarım yardımcı olabilmişimdir. ☺️

Hocam 280Hz 0,5 tepkime süresi ve 4.5 inç boyutu bence gayet iyi eğer CS:GO ve Valorant gibi rekabetçi FPS oyunlar oynayacaksanız VA panel öneririm ama gündelik ve film için kullanacaksanız IPS tercihimdir. Umarım yardımcı olabilmişimdir. ☺️
Film fazla izlemiyorum, asıl amacım FPS oyunları için kullanmak.

Ben VA panel önermiyorum. VA panel alan akrabam (LG UltraGear 24GQ50F-B aldı.) İlk başlarda sorun yok gayet güzel diyordu fakat 2 ay sonra Ghosting'in rahatsız ettiğini ve birkaç saatten sonra kafasının ağrıdığını söylemeye başladı. Ben her halükarda IPS panele tavsiye ederim.

Renkler pek umurumda değil, Digital Vibrance ayarını %100 yapıyorum.

Anladım hocam, en büyük korkum şu Black smearing ve ghosting zaten, galiba OverDrive ayarını 3 yapınca kısmen düzeliyormuş.
Over Drive ayarı Level 2 (fabrikasyon) ayarında bende. Pek değişiklik hissetmediğim için kurcalama hissi duymadım. Black Smearing ne emin değilim. Ama şöyle söyleyeyim bu yazı fontu (beyaz yazılar) aşırı hızlı kaydırınca bir garip oluyor. Discord'da falan deneyimledim çok hızlı kaydığı için garip oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı