Berk Çöker Picopat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #1 Selamlar. R25i-30 monitör bugün elime geldi. IPS glow ve ghosting testi sonuçlarını bıraktım. Normal mi? Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com Dosya Ekleri 20240522_231336.jpg 101,2 KB · Görüntüleme: 63
Selamlar. R25i-30 monitör bugün elime geldi. IPS glow ve ghosting testi sonuçlarını bıraktım. Normal mi? Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com
SpinG Decipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 1.694 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #2 Bu denli IPS glow normal değil.
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 22 Mayıs 2024 #3 Berk Çöker dedi: Selamlar. R25i-30 monitör bugün elime geldi. IPS glow ve ghosting testi sonuçlarını bıraktım. Normal mi? Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com Genişletmek için tıkla... Biz anlamayız senin foto çekmen ile kameran daha da parlatır glow olan yerleri. Eğer karanlıkta seni rahatsız etmiyorsa sorun olmaz. Genede biraz fazla gibi..
Berk Çöker dedi: Selamlar. R25i-30 monitör bugün elime geldi. IPS glow ve ghosting testi sonuçlarını bıraktım. Normal mi? Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com Video Unavailable This video is unavailable. streamable.com Genişletmek için tıkla... Biz anlamayız senin foto çekmen ile kameran daha da parlatır glow olan yerleri. Eğer karanlıkta seni rahatsız etmiyorsa sorun olmaz. Genede biraz fazla gibi..
Einstein Zettapat 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 26.908 Çözümler 551 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #4 IPS glow biraz fazla gibi iade et.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 22 Mayıs 2024 #5 Aynı monitör bende de var sorun yok. Size hatalı gelmiş iade edin.
Berk Çöker Picopat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #6 Fotoğrafta çok fazla gibi görünmüş neden öyle anlamadim.Oturdugum zaman çok farkedemiyorum ama. Emin misiniz arkadaşlar videolara bakın isterseniz
Fotoğrafta çok fazla gibi görünmüş neden öyle anlamadim.Oturdugum zaman çok farkedemiyorum ama. Emin misiniz arkadaşlar videolara bakın isterseniz
Ratonelu00 Hectopat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 1.423 Çözümler 9 Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: GTX 1660 SUPER İşlemci: RYZEN 7 2700X Ram: 16 GB (8*2) 3200 MHZ Anakart: ASUS PRİME B450M-K Depolama: 480 GB SSD-500 GB HDD Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #7 Berk Çöker dedi: Fotoğrafta çok fazla gibi görünmüş neden öyle anlamadim. Oturdugum zaman çok fark edemiyorum ama. Emin misiniz arkadaşlar videolara bakın isterseniz Genişletmek için tıkla... Çok fark etmiyorsanız, rahatsız etmiyorsa kalsın hocam.
Berk Çöker dedi: Fotoğrafta çok fazla gibi görünmüş neden öyle anlamadim. Oturdugum zaman çok fark edemiyorum ama. Emin misiniz arkadaşlar videolara bakın isterseniz Genişletmek için tıkla... Çok fark etmiyorsanız, rahatsız etmiyorsa kalsın hocam.
SpinG Decipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 1.694 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #8 Berk Çöker dedi: Fotoğrafta çok fazla gibi görünmüş neden öyle anlamadim. Oturdugum zaman çok fark edemiyorum ama. Emin misiniz arkadaşlar videolara bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Videodaki normal duruyor.
Berk Çöker dedi: Fotoğrafta çok fazla gibi görünmüş neden öyle anlamadim. Oturdugum zaman çok fark edemiyorum ama. Emin misiniz arkadaşlar videolara bakın isterseniz. Genişletmek için tıkla... Videodaki normal duruyor.
Berk Çöker Picopat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #9 SpinG dedi: Videodaki normal duruyor. Genişletmek için tıkla... Fotoğraftaki neden öyle gozukmus anlamadim öyle değil hocam gercekte İadelik bir durum var mı?
SpinG dedi: Videodaki normal duruyor. Genişletmek için tıkla... Fotoğraftaki neden öyle gozukmus anlamadim öyle değil hocam gercekte İadelik bir durum var mı?
SpinG Decipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 1.694 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2024 #10 Berk Çöker dedi: Fotoğraftaki neden öyle gozukmus anlamadim öyle değil hocam gercekte. İadelik bir durum var mı? Genişletmek için tıkla... Fotoğrafta IPS glow fazla çıkıyor hocam sizlik bir durum yok rahatsız etmiyorsa iade etmenize gerek yok.
Berk Çöker dedi: Fotoğraftaki neden öyle gozukmus anlamadim öyle değil hocam gercekte. İadelik bir durum var mı? Genişletmek için tıkla... Fotoğrafta IPS glow fazla çıkıyor hocam sizlik bir durum yok rahatsız etmiyorsa iade etmenize gerek yok.