Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.068 Çözümler 6 5 Aralık 2021 #1 Merhaba. Ryzen 3 1200 AF GTX 1050 Ti sistemime Windows 7 kurmak istiyorum kurabilir miyim ve eksileri olur mu?
Merhaba. Ryzen 3 1200 AF GTX 1050 Ti sistemime Windows 7 kurmak istiyorum kurabilir miyim ve eksileri olur mu?
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 5 Aralık 2021 #2 DX12 destekleyen oyunlar oynayamazsın, Game Pass kullanamazsın, mağaza uygulamalarını kullanamazsın eksileri bunlar.
DX12 destekleyen oyunlar oynayamazsın, Game Pass kullanamazsın, mağaza uygulamalarını kullanamazsın eksileri bunlar.
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.068 Çözümler 6 5 Aralık 2021 #3 DX12 Destekleyen oyunlar neler mesela örnek verebilirmisiniz
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 5 Aralık 2021 #4 İşkence olur.
Hank J Wimbleton Hectopat Katılım 15 Eylül 2021 Mesajlar 3.068 Çözümler 6 5 Aralık 2021 #5 O Görkem dedi: İşkence olur. Genişletmek için tıkla... Arayüzünü seviyorum ondan yapacaktımda yapacak bir şey yok herhalde
O Görkem dedi: İşkence olur. Genişletmek için tıkla... Arayüzünü seviyorum ondan yapacaktımda yapacak bir şey yok herhalde
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 5 Aralık 2021 #6 Hank J Wimbleton dedi: DX12 Destekleyen oyunlar neler mesela örnek verebilirmisiniz Genişletmek için tıkla... List of Direct3D 12 games - PCGamingWiki PCGW - bugs, fixes, crashes, mods, guides and improvements for every PC game www.pcgamingwiki.com
Hank J Wimbleton dedi: DX12 Destekleyen oyunlar neler mesela örnek verebilirmisiniz Genişletmek için tıkla... List of Direct3D 12 games - PCGamingWiki PCGW - bugs, fixes, crashes, mods, guides and improvements for every PC game www.pcgamingwiki.com
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 5 Aralık 2021 #7 Hank J Wimbleton dedi: Arayüzünü seviyorum ondan yapacaktımda yapacak bir şey yok herhalde Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Hank J Wimbleton dedi: Arayüzünü seviyorum ondan yapacaktımda yapacak bir şey yok herhalde Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et