Çözüldü R3 1200 AF GTX 1070 Ti sistem siyah ekran veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Ankara
Daha fazla  
Bilgisayarı açıp CS2'ye giriyorum tahmini 10 dakikada bir donuyor siyah ekran veriyor, kasa çalışmaya devam ediyor. Kapatıp açınca düzeliyor.

Çözüm
Yüksek ihtimal PSU ekran kartını besleyemiyor.

Kartın sıcaklığıda önemli aşırı ısınıyorda olabilir.
Bilgisayarı açıp CS2'ye giriyorum tahmini 10 dakikada bir donuyor siyah ekran veriyor, kasa çalışmaya devam ediyor. Kapatıp açınca düzeliyor.

Güç kaynagında sıkıntı olabilir. OCCT Power testi yapabilir misin?Sistem kendini kapatacak mı bakalım.

Hocam bende başta sıcaklık ihtimalini de düşündüm de. Sıcaklık ve siyah ekranı bagdaştıramadım. Güç kaynagı agır bastı bende.

PSU 650W Xigmatek.
Evet PSU ağır basıyor, kartın kendi veya VRAM'leri aşırı ısınırsa oda görüntüyü kesebiliyor.
Ekran kartı hiç içi açılmamış oyunda 70 derece, vram ısısına nerden bakabilirim?
Ekran kartı kaynaklı duruyor. Bir konuyu birden fazla kez açmak yerine öne çıkar butonunu kullanın @mars0009
Aynı konuyu birden fazla kez açmadım.

Dostlar bir de uzay sistem kullanırken sıkıntı yoktu kasayı kurdum 1-2 gün kullandım ondan sonra böyle bir sıkıntı olmaya başladı.

Aşağı kısımdada Memory temp yoksa sensör yoktur, siz bu kartı söküp tekrar itinalı bir şekilde montajlayın, güç girişini boşta olan varsa onunla değiştirip sıkıca oturtun.
Evet memoru temp yok fakat aida 64 üzerinden VRM ekledim. Bir şeyler gözüküyor.

Ekran kartı sıcaklıkları böyle hotspot 95 i gördü 2-3 dakika sonra kapandı yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…