R3 1200 AF GTX 970 sistem nasıl?

Makaleler
5
Daha fazla  
Merhabalar önceden sorup soruşturuyordum artık zamanı geldi diye düşünüyorum.
3000 TL'ye toplayacağım sistem nasıldır diye size sormak istedim, eğer daha iyisi varsa bana bilgi verirseniz çok sevinirim.

İşlemci: R3 1200 AF ( ikinci el )
Anakart: ASUS A320M-F ( sıfır )
Ekran kartı: MSI GTX 970 4 GB ( ikinci el )
RAM: Corsair 8 GB 3000 MHz ( sıfır )
Kasa: Zalman i3 Edge mesh ( sıfır )
PSU: Cooler Master MWE 550W 80+ ( sıfır )
SSD: WD Green 240 GB SATA. ( Sıfır)

Nasıl bir sistem olmuş, daha iyisi olabilir mi?

Sistem güzel olmuş.

Önerilerim var ancak bütçenizi aşacak.

Aşması sıkıntı değilse:
1) RAM'i 2x8 yapın.
2) Anakartı B450M-S2H yapın.
Sağolun ama zaten B450 alsam bile overclock yapmayacağım o yüzden A320 almaya karar verdim, RAM olarak da 2-3 ay sonra bir tane daha alacağım.

Sağolun ama zaten B450 alsam bile overclock yapmayacağım o yüzden A320 almaya karar verdim, RAM olarak da 2-3 ay sonra bir tane daha alacağım.
A320 anakartlarda VRM'lerden ve güç yollarından kısıyorlar.

Anakartınızın websitesinde her ne kadar 3950X'e kadar destekleyebildiğini söylese de gerçek öyle olmuyor

Sistem güzel, bence tek eksi A320 anakart...

Tamam teşekkür ederim kendimi biraz daha zorlayıp B450 anakart almaya çalışacağım.
Normal de ben Sharkoon 650W 80+ alıcaktım ama önerilmemesi ve bir tane 6+2 pin çıkışı olduğu için Cooler Master olanı almayı düşündüm, sizce Sharkoon alınabilir mi?
Düzenleme: Pardon Sharkoon da 2 tane 6+2 pin çıkışı varmış belki Sharkoon alabilirim.

Konuyla alaksı yok ama, sistemin toplam fiyatı nedir?

Hocam A320'de OC yapılmadığı için VRM'lerden kısımları arkadaşa bir eksi yazmaz, ayrıca anakart Ryzen 5 3600'e kadar stabil çalışıyor, bayağı bir süre götürecektir arkadaşı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…