EMİRCAN 22 Decapat Katılım 6 Ekim 2022 Mesajlar 97 4 Mayıs 2024 #1 İşlemci bu performansını biraz arttırmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?
Çözüm NORTqls 4 Mayıs 2024 EMİRCAN 22 dedi: Frisby. Genişletmek için tıkla... Kalitesiz bir PSU'ya sahipsin OC yapma amacın nedir? 5-6 FPS için değmez boş verin yeni PSU almaya bakın alacağın zaman etiket at yardımcı olurum
EMİRCAN 22 dedi: Frisby. Genişletmek için tıkla... Kalitesiz bir PSU'ya sahipsin OC yapma amacın nedir? 5-6 FPS için değmez boş verin yeni PSU almaya bakın alacağın zaman etiket at yardımcı olurum
NORTqls Decipat Katılım 28 Mart 2024 Mesajlar 1.443 Çözümler 5 4 Mayıs 2024 #11 EMİRCAN 22 dedi: Keşke 550 olsa 350W benimki. Genişletmek için tıkla... Dostum işlemciyi de bırak direk PSU'yu değiştirin. Artı 0 Eksi
EMİRCAN 22 dedi: Keşke 550 olsa 350W benimki. Genişletmek için tıkla... Dostum işlemciyi de bırak direk PSU'yu değiştirin.
KS KS EMİRCAN 22 Decapat Katılım 6 Ekim 2022 Mesajlar 97 4 Mayıs 2024 #12 NORTqls dedi: Dostum işlemciyi de bırak direk PSU'yu değiştirin. Genişletmek için tıkla... Peki PSU özellikleri nasıl olmalı bu konuda hiçbir şey bilmiyorum. Şu an almıyacak olsam da aklımda bir fikir olsun diye soruyorum. Artı 0 Eksi
NORTqls dedi: Dostum işlemciyi de bırak direk PSU'yu değiştirin. Genişletmek için tıkla... Peki PSU özellikleri nasıl olmalı bu konuda hiçbir şey bilmiyorum. Şu an almıyacak olsam da aklımda bir fikir olsun diye soruyorum.