5 533377 Centipat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 34 10 Mayıs 2022 #11 AceTeq dedi: Genişletince ne çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Windows Update AceTeq dedi: Genişletince ne çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hizmetlerden windows updateyi devre dışı bırakıyorum ama sonuç aynı acab a neyi yanlış yapıyorum Son düzenleme: 10 Mayıs 2022
AceTeq dedi: Genişletince ne çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Windows Update AceTeq dedi: Genişletince ne çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Hizmetlerden windows updateyi devre dışı bırakıyorum ama sonuç aynı acab a neyi yanlış yapıyorum
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.004 Çözümler 81 Yer Başkent 10 Mayıs 2022 #12 533377 dedi: Windows Update Hizmetlerden windows updateyi devre dışı bırakıyorum ama sonuç aynı acab a neyi yanlış yapıyorum Genişletmek için tıkla... Güncellemeleri tamamlayın.
533377 dedi: Windows Update Hizmetlerden windows updateyi devre dışı bırakıyorum ama sonuç aynı acab a neyi yanlış yapıyorum Genişletmek için tıkla... Güncellemeleri tamamlayın.