AMD Ryzen 3 1200 3.10 Ghz 4 Çekirdek 10MB AM4 12nm İşlemci fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
MSI Radeon RX 550 2GT LP OC 2GB GDDR5 128 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
RAM 8 GB almanı öneririm ileride 16 yapmanız lazım çünkü. 2.olarak RX 550 çok güçsüz bir GPU CSGO,LOL vb oyunları açar ama üstünde çok performans bekleme.
RAM 8 GB almanı öneririm ileride 16 yapmanız lazım çünkü. 2.olarak RX 550 çok güçsüz bir GPU CS:GO, LoL vb oyunları açar ama üstünde çok performans bekleme.
Bu parçalar benim elimde hazırda var yatağımın altında buldum tertemiz duruyorlar uyumluysa birleştireceğim babam bilgisayar alalım diyordu kendine benim zaten var babam oyun oynayan birisi değil işte bende uyumluysa birleştirip UEFI Windows kuracağım RAM 2 adet var elimde linkini bulamadım Corsair 4x2 3000MHz.
Bu parçalar benim elimde hazırda var yatağımın altında buldum tertemiz duruyorlar uyumluysa birleştireceğim babam bilgisayar alalım diyordu kendine benim zaten var babam oyun oynayan birisi değil işte bende uyumluysa birleştirip UEFI Windows kuracağım RAM 2 adet var elimde linkini bulamadım Corsair 4x2 3000MHz.
RAM 8 GB almanı öneririm ileride 16 yapmanız lazım çünkü. 2.olarak RX 550 çok güçsüz bir GPU CSGO,LOL vb oyunları açar ama üstünde çok performans bekleme.