murat112321 Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 975 Çözümler 2 14 Eylül 2022 #1 RAM 16 GB 3000MHz RAM SSD veya HDD modeli SanDisk SSD Plus 240 GB Ekran kartı Sapphire RX560 İşlemci R3 1200 AF Merhaba öncelikle, bilgisayarı açıyorum oyuna giriyorum aniden takılıyor ve hiçbir tuş çalışmıyor. Bazen bilgisayarı AFK bıraktıktan sonra donup kalıyor. SSD'de mi problem var işlemcide mi anlamadım. Ama aniden kitleniyor ve bu sinir ediyor.
Merhaba öncelikle, bilgisayarı açıyorum oyuna giriyorum aniden takılıyor ve hiçbir tuş çalışmıyor. Bazen bilgisayarı AFK bıraktıktan sonra donup kalıyor. SSD'de mi problem var işlemcide mi anlamadım. Ama aniden kitleniyor ve bu sinir ediyor.
Asedd Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2022 #2 Bende de drop var ani donmalar var sanırım islemci eskidiği için böyle oluyor. Artı 0 Eksi
KS KS murat112321 Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 975 Çözümler 2 14 Eylül 2022 #3 Asedd dedi: Bende de drop var ani donmalar var sanırım islemci eskidiği için böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Olabilir drop yok ama aniden kitlenme var. Artı 0 Eksi
Asedd dedi: Bende de drop var ani donmalar var sanırım islemci eskidiği için böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... Olabilir drop yok ama aniden kitlenme var.
berat3636 Kilopat Katılım 14 Haziran 2021 Mesajlar 6.924 Çözümler 15 Yer kars Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Eylül 2022 #4 Asedd dedi: Bende de drop var ani donmalar var sanırım islemci eskidiği için böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... İşlemci eskiyen bir parça değil. Performansı zamanla düşmez. Bu sorunlar önceden var mıydı? Artı 0 Eksi
Asedd dedi: Bende de drop var ani donmalar var sanırım islemci eskidiği için böyle oluyor. Genişletmek için tıkla... İşlemci eskiyen bir parça değil. Performansı zamanla düşmez. Bu sorunlar önceden var mıydı?
KS KS murat112321 Hectopat Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 975 Çözümler 2 14 Eylül 2022 #5 berat3636 dedi: İşlemci eskiyen bir parça değil. Performansı zamanla düşmez. Bu sorunlar önceden var mıydı? Genişletmek için tıkla... Vardı ama bu kadar sık değildi. Eskiden çok nadirdi şimdi nerdeyse her gün yaşıyorum. Son düzenleme: 14 Eylül 2022 Artı 0 Eksi
berat3636 dedi: İşlemci eskiyen bir parça değil. Performansı zamanla düşmez. Bu sorunlar önceden var mıydı? Genişletmek için tıkla... Vardı ama bu kadar sık değildi. Eskiden çok nadirdi şimdi nerdeyse her gün yaşıyorum.