R3 1200 AF sistem için yükseltme önerisi

OldSchool

Hectopat
Herkese selam, Ryzen 3 1200 AF var sistemimde yükseltmeyi düşünüyorum ekran kartımda RX 470. PC builds diye bir sayfa buldum darboğaz ile ilgili bir test yaptım RX 6600 ile Ryzen 3 1200 AF darboğaz yapmadan uyumlu çalışır dedi. Sanki biraz işlemci eksik kalır diye düşünüyorum siz ne dersini? RX 6600 alsam sonra Ryzen 3 1200 AF yerine Ryzen 5 5600'e geçsem sorun olur mu? Yani RX6600 ve Ryzen 3 1200 AF olan bir sistemde rahatlıkla oyun oynayabilir miyim? Örneğin CS:GO, Valorant, PUBG, Warzone gibi.

Söylediğiniz oyunlar işlemci tabanlı oyunlar. Özellike cod Warzone’da o işlemciyle acı çekersiniz. Mümkün mertebe madem önceliğiniz rekabetçi oyunlar, işlemci alın derim.

Asla oynatamazsınız nereden baktınız bilmiyorum FPS düşmesi olmaması için en az R5 3600 kullanmalısınız. Asla öyle bir hata yapmayın. R5 5600 son derece iyi besleyecektir.

5600 geçme imkânınız varsa geçin tabi. Baktığınız site bu forumda yasaklı.
Forumda yasaklı ne demek

5600 geçme imkânınız varsa geçin tabi. Baktığınız site bu forumda yasaklı.
Parça parça geçmek mantıklı değil anladığım kadarıyla ekran kartını ve işlemciyi eş zamanlı değiştirmeliyim rx 6600 için marka öneriniz var mıdır acaba

@OldSchool XFX en ucuz olmasına karşın eğer bütçeniz azsa bile tercih edilebilir. Bütçe çok problem değilse ASUS ve Gigabyte önerebilirim.

Hayır tabii ki de sonuna kadar besleyecektir. R5 5600 sorunsuz kullanırsın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı