Acer KG241QS 23.6" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Acer KG241QS 23.6" 165Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Adata SU630 en sorunlu SSD olabilir, düşük okuma yazma hızından mavi ekran hatalarına, ısınma sorunlarına kadar gider bu sorunlar.
Monitörden memnun kalmayacaksınız. 200-300 lira ekleyin başka marka alın. Veya daha ucuza 75Hz monitör alın. Bu sistem sadece Valorant, CS:GO gibi oyunlarda 144FPS alır. 75Hz öneririm.
Kasayı beğenmedim, değiştirin derim.
İşlemci olarak 2.el R5 1600 alın derim.
Yeni öğrendim işlemciniz varmış zaten. Ama yukarıda yazığım diğer şeylere dikkat et.
3 aydır RX 570 Armor kullanıyorum Witcher 3'de (Medium ve high arası) en fazla 65 derece gördüm o da şehirlerin olduğu bölümdeydi. Ben ısınma sorunu yaşamadım ancak şuan ki fiyatı ile alınmaz diye düşünüyorum onun yerine az daha ekleyip 1650S alın.