R3 1200 AF sistemde neler yapılabilir?

XgameX

Yoctopat
Daha fazla  
Öncelikle hepinize merhaba arkadaşlar. 2 ay parça parça bilgisayar toplamak istedim (ilk bilgisayarım olacaktı) ve msIB450PRO M.2 Max adlı anakarti aldım. Fakat ondan sonra bütçe sıkıntıya girdi ve diğer parçaları alamadım. Şu anda piyasalar malum ama bütçe geri düzeldi. Aşağıdaki parçaları seçtim ama bilgisayarımda yapmak istediklerimi yapabilir miyim bilmiyorum.

İstediklerim:
Not: İşlemci ve ekran kartını2-3 yıl sonra guncellicem zaten RAM'i ve PSU'yu ona göre seçtim.
1) CS:GO 1080p high oynamak.
2)Valorant 1080p high oynamak.
3)GTA 5 1080p medium (75FPS)
4)basit yazılım (C+ Python Java)
5)çok amatör bir şekilde basit 2D ve 3D oyun örneğin: Google'nin dinozor oyunu.

Almak istediğim sistem.
1) Ryzen 3 1200 AF.
2)PNY Quadro T600 ya da MSI GTX1050 Ti Low profile.
3)msIB450PROm2 Max.
4)Corsair 16 GB tek kanal 3200MHz RAM.
5)hihg Power750W 80Plus Gold PSU.
6)fark X128 hava soğutucu.
7)Dark mini kasa(önü mesh yapılı)
8)Kioxia 480GB SSD.
Arkadaşlar sizce bu sistemle istediklerimi yapabilir miyim? Ya da daha iyi önerisi olan ama şunun altını çizmek isterim işlemci ve ekran kartı 2-3yıl sonra güncellenecek.

Maalesef bütçemden 100tl dahi yukarı çıkamam ama işlemci soğutucusu bu iyi seçtim overclok yapcam ve diğer konularda r3 1200af ile gtx1050ti darboğaz yapmaz diyorlar zaten işlemci ve ekran kartı geçici ilerde para biriktircem ve yurt dışındaki tanıdığım dan işlemci ve ekran kartı getirtcem

Bu işlemcide GTA 5'de sorun var sanırım. Sorunun kaynağı.

Ufak bir asi. Dosyasıyla %90 çözülüyor ama tam değil.
Yani bu sorunu yaşarsanız tek çözümü işlemci değiştirmek ya da bu asi. Dosyasını kurmak tabii oda Online de geçer mi bilemem.
Haricinde ekran kartını rahat besler. CS:GO, GTA 5 işini görür.

Son düzenleme:
Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…