S Svolane Femtopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #41 Resul1780 dedi: Bence güzel kasa değiştirmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Fazla tozlanirmi ?
Resul1780 dedi: Bence güzel kasa değiştirmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Fazla tozlanirmi ?
Resul1780 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2018 Mesajlar 1.671 Makaleler 1 Çözümler 11 1 Eylül 2021 #42 Svolane dedi: Fazla tozlanirmi ? Genişletmek için tıkla... zannetmiyorum.
S Svolane Femtopat Katılım 30 Ağustos 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2021 #43 Hocam Resul1780 dedi: zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bide son olarak sizce işlemci soğutucusu değiştirmeli miyim?Aerocool Air Frost Plus Fixed RGB 12cm Fanlı, Intel / AMD Uyumlu İşlemci Soğutucusu (AE-CC-AFP) | Teknobiyotik
Hocam Resul1780 dedi: zannetmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bide son olarak sizce işlemci soğutucusu değiştirmeli miyim?Aerocool Air Frost Plus Fixed RGB 12cm Fanlı, Intel / AMD Uyumlu İşlemci Soğutucusu (AE-CC-AFP) | Teknobiyotik
Resul1780 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2018 Mesajlar 1.671 Makaleler 1 Çözümler 11 1 Eylül 2021 #44 Svolane dedi: Hocam. Bir de son olarak sizce işlemci soğutucusu değiştirmeli miyim?Aerocool Air Frost Plus Fixed RGB 12cm Fanlı, Intel / AMD Uyumlu İşlemci Soğutucusu (AE-CC-AFP) | Teknobiyotik Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi overclock yapmayacaksanız değiştimenize gerek yok zaten 65 TDP işlemci ısınan bir işlemci değil.
Svolane dedi: Hocam. Bir de son olarak sizce işlemci soğutucusu değiştirmeli miyim?Aerocool Air Frost Plus Fixed RGB 12cm Fanlı, Intel / AMD Uyumlu İşlemci Soğutucusu (AE-CC-AFP) | Teknobiyotik Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi overclock yapmayacaksanız değiştimenize gerek yok zaten 65 TDP işlemci ısınan bir işlemci değil.