R3 1200 AF ve RX570 sisteme driver yükleme

Erenw05

Hectopat
Öncelikle merhaba sistem:
  • Ryzen 3 1200 AF
  • B450M S2H Gigabyte
  • RX570 4 GB
  • AOC 24" 75Hz 1ms
Bilen biri yardımcı olabilir mi? Kafam bayağı karıştı. Teknobiyotik'ten PC aldım geldiğinde W10'dan PC'yi bir sıfırladım. Sonra Windows tekrar kuruldu ekran kartının Driver'ini kurdum (AMD software) ve aygıt yöneticisine baktığımda hiç ünlem işareti yok. Ben hiç chipset, ethernet, ses kartı, LAN, monitör gibi Driver'ler indirmedim fakat PC çalışıyor sorun yok gibi. İnternet falan da düzgün. Ses de geliyor hoparlörden (monitör hoparlörü). Soru şu ki: Ben şimdi bu Driver'leri indirip kurayım mı? Acaba Windows hepsini kurdu mu kurduysa son sürüm müdür? Birdaha indirip hepsini kursam ve kurulu bir Driver'i tekrar indirsem bir karışıklık, sorun olur mu? Chipsetin sürümünü de bilmiyorum çünkü kurulduysa da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncel sürücüleri kurmak her zaman sağlıklıdır.

Chipset hariç diğer sürücüleri kurmanızı öneririm. Ben de aynı anakartı kullanıyorum. Chipset sürücüsünü AMD'nin sitesinden kurmanızı tavsiye ederim. Windows bir önceki sürümleri kurabiliyor o yüzden dediklerimi yaparsanız sorun olmaz.

Güncel sürücüleri kurmak her zaman sağlıklıdır.

Chipset hariç diğer sürücüleri kurmanızı öneririm. Ben de aynı anakartı kullanıyorum. Chipset sürücüsünü AMD'nin sitesinden kurmanızı tavsiye ederim.

Peki bu kuracağım Driver'ler PC'de zaten varsa ne olur?

Dediğim gibi üstüne kurarsanız sorun olmaz. İçinizde kuşku varsa benim konuma göz atabilirsiniz.

Dediğim gibi üstüne kurarsanız sorun olmaz. İçinizde kuşku varsa benim konuma göz atabilirsiniz.

İndirdikten sonra kurarken dosya seçme yerine karışmalı mıyım? Üstüne kurarsanız sıkıntı olmaz demişsiniz de Driver'lerin olduğu bir dosya mı var? Başka yere kurabilir mi?

Setup zaten varsayılan olarak ya klasörü seçer yoksa oluşturur onu kafanıza takmayın.

Teşekkürler o zaman ben yarın hepsini indirip kurayım. :)
Setup zaten varsayılan olarak ya klasörü seçer yoksa oluşturur onu kafanıza takmayın.
Dostum tekrar rahatsız ediyorum da Anakartin sitesinde altta Uygulama, BİOS ve SATA/RAID gibi şeyler var onları da indireyim mi? Yoksa sadece LAN ve Ses driverini mi?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200522-233404.png
    Screenshot_20200522-233404.png
    86,6 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı