Yako0 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2023 #1 Game Pass'ten FIFA 23 indirdim oyunu açıyorum EA anti chat yükleniyor ama oyun açılmıyor, sistemim minimum sistem gereksinimlerinin altında ama çok da değil. İşlemci: AMD Ryzen 3 1200. Ekran kartı: GT 1030. Bir de EA şu bildirimi yolluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Temmuz 2023
Game Pass'ten FIFA 23 indirdim oyunu açıyorum EA anti chat yükleniyor ama oyun açılmıyor, sistemim minimum sistem gereksinimlerinin altında ama çok da değil. İşlemci: AMD Ryzen 3 1200. Ekran kartı: GT 1030. Bir de EA şu bildirimi yolluyor.
S serkanyoruk92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2019 Mesajlar 1.807 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #11 Yako0 dedi: Oyunun minimum özelliklerine baktın mı 8 istiyor Genişletmek için tıkla... Yapımcının söylediği minimum sistem gereksinimlerine fazla aldırış etmemeni öneririm. En azından FIFA 23 böyle optimizasyon sorunlu bir oyun. Artı 0 Eksi
Yako0 dedi: Oyunun minimum özelliklerine baktın mı 8 istiyor Genişletmek için tıkla... Yapımcının söylediği minimum sistem gereksinimlerine fazla aldırış etmemeni öneririm. En azından FIFA 23 böyle optimizasyon sorunlu bir oyun.
KS KS Yako0 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2023 #12 serkanyoruk92 dedi: Yapımcının söylediği minimum sistem gereksinimlerine fazla aldırış etmemeni öneririm. En azından FIFA 23 böyle optimizasyon sorunlu bir oyun. Genişletmek için tıkla... Girdim bu arada oyuna PienX dedi: Oyun DX12 istiyor bundan olabilir ve sisteminiz zaten yetmiyor zorlamayın arkadaşım Genişletmek için tıkla... Girdim oyuna kanka bazen zorlamak lazım LEFT dedi: İmkanı yok o sistemle 30 fps üstü alamazsın 21 veya 22 oyna. Genişletmek için tıkla... Girdim Artı 0 Eksi
serkanyoruk92 dedi: Yapımcının söylediği minimum sistem gereksinimlerine fazla aldırış etmemeni öneririm. En azından FIFA 23 böyle optimizasyon sorunlu bir oyun. Genişletmek için tıkla... Girdim bu arada oyuna PienX dedi: Oyun DX12 istiyor bundan olabilir ve sisteminiz zaten yetmiyor zorlamayın arkadaşım Genişletmek için tıkla... Girdim oyuna kanka bazen zorlamak lazım LEFT dedi: İmkanı yok o sistemle 30 fps üstü alamazsın 21 veya 22 oyna. Genişletmek için tıkla... Girdim