R3 1200 - GT 1030 sisteme oyun önerisi

diegoibo_10

Hectopat
Daha fazla  
ASUS Prime B450M K 2

Ryzen 3 1200 işlemci.

GT 1030 ekran kartı.

G.Skill 8×2 GB 3200 MHz RAM.

Rekabetçi oyunlar; CS, Valorant, LoL gibi oyunlar oynuyordum. Oyunların kendini tekrar etmesi ve klavye tutmayı bilmeyen insanların dolu olduğunu fark ettim. Bitirdiğim oyunlar biraz fazla. Oyun önerir misiniz?

Bütçe veya tür şartı olmadığını varsayıyorum. Çoğunu rahat açarsınız, bazıları için Düşük ayarlara inmeniz gerekebilir.
4. oyuna kadar Assassin's Creed serisi, BioShock serisi, Borderlands 1 - 2, Bound by Flame, Call of Juarez serisi, Castlevania: Lords of Shadow 1 - 2, Darksiders 1 - 2, Deus Ex: Human Revolution, Dishonored 1, Divinity II: Developer's Cut.

Dragon Age üçlemesi, Oblivion - Skyrim (Special değil Legendary Edition), Fable Anniversary, Fallout 3 - New Vegas, Far Cry 3 - 4, GTA SA - 4 - 5, Game of Thrones RPG (2012), GUN (2005), Jade Empire, Just Cause 2, Kingdoms of Amalur (Re-Reckoning olmayan), Mafia 2 (Definitive değil Classic), Mars: War Logs, Mass Effect üçlemesi (Legendary Edition olmayan).

Metro 2033 - Last Light Redux, Shadow of Mordor, Mirror's Edge, Of Orcs and Men, Prince of Persia üçlemesi, Rise of the Argonauts, Risen üçlemesi, Saints Row 3 - 4, Sleeping Dogs, South Park: Stick of Truth, Spec Ops: The Line, KotOR 1 - 2, Tomb Raider (2013), Two Worlds 1 - 2, VtMB, Venetica, Watch Dogs 1, Witcher üçlemesi.

Aksiyon oyunu arıyorsanız Max Payne, Just Cause serisi olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı