R3 1200 - GT 710 sistem Zula gibi oyunlarda 50 FPS üstüne çıkmıyor

Arda atasoy

Decapat
Daha fazla  
RAM
8 GB ddr 4
SSD veya HDD modeli
240 GB SSD
Ekran kartı
Nvidia GT 710 2gb
Anakart
MSI a 320 M apro
İşlemci
AMD ryzen3 1200
Arkadaşlar benim sistemimde FPS sorunu var neden oluyor bilmiyorum bilgisayar özelliklerim;
AMD Ryzen 3 1200 işlemci.
XPG 8 GB DDR4 RAM.
MSI A320M a Pro anakart.
NVIDIA GeForce GT 710 2 GB ekran kartı.
300W Power suply.
AOC 165Hz 1 ms monitör.
Windows 10 Pro 64 Bit işletim sistemi.
Düşük sistemli oyunda bile 50 FPS'den yukarı çıkmıyor örnek olarak Zula MTA gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartınız düşük bir kart yani ahım şahım bir performans vereceğini sanmıyorum. MTA'da kasmasının sebebi sunuculardaki modeller eklentiler olabilir. Zula zaten optimizasyonu iyi olmayan bir oyun.

Hocam sisteminiz çok dengesiz. GT710 ekran kartıyla zaten oyun oynanmaz 300W PSU da çoğu ekran kartına yetmez. 165HZ monitör almak yerine keşke ekran kartına önem verseydiniz.
Yeni bir PSU ve ekran kartı almanız lazım..

Daha düşük bir sistemim var sizden fakat ben Zula gibi oyunlarda 110FPS alıyorum. (en düşük ayarlarda) Şu videodakileri bir yapın. Benim işime çok yaradı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Ayrıca güç seçeneklerindeki seçili modu yüksek performans yapmayı unutmayın.
Ekran kartınız düşük bir kart yani ahım şahım bir performans vereceğini sanmıyorum. MTA'da kasmasının sebebi sunuculardaki modeller eklentiler olabilir. Zula zaten optimizasyonu iyi olmayan bir oyun.

Zula optimizasyonu bence gayet iyi benimki gibi bir tost makinesinde 110 FPS veriyor.

Güç ayarları yüksek performans ta ve bu video deneyeceğim teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…