Andar Han Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2019 Mesajlar 9.612 Makaleler 3 Çözümler 66 4 Temmuz 2022 #11 zeloxc dedi: Benim bildiğim DDR şeylerin soketleri uçları farklı olur diye biliyorum mesela DDR2 anakarta DDR3 RAM takamazsın gibi. Genişletmek için tıkla... Evet o da bir sebep ve seçtiğiniz anakartın DDR4 desteği olması sebebiyle, DDR3 RAM takamazsınız.
zeloxc dedi: Benim bildiğim DDR şeylerin soketleri uçları farklı olur diye biliyorum mesela DDR2 anakarta DDR3 RAM takamazsın gibi. Genişletmek için tıkla... Evet o da bir sebep ve seçtiğiniz anakartın DDR4 desteği olması sebebiyle, DDR3 RAM takamazsınız.
zeloxc Hectopat Katılım 17 Aralık 2021 Mesajlar 137 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #12 Andar Han dedi: Evet o da bir sebep ve seçtiğiniz anakartın DDR4 desteği olması sebebiyle, DDR3 RAM takamazsınız. Genişletmek için tıkla... Alacağım anakart DDR3 değil mi?
Andar Han dedi: Evet o da bir sebep ve seçtiğiniz anakartın DDR4 desteği olması sebebiyle, DDR3 RAM takamazsınız. Genişletmek için tıkla... Alacağım anakart DDR3 değil mi?
Evoker Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 286 Çözümler 2 Yer Giresun Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2022 #13 zeloxc dedi: Alacağım anakart DDR3 değil mi? Genişletmek için tıkla... Değil, DDR4.