R3 1200 + GTX 1050 Ti vs Monster Abra A5 V12.1.2

CrashTech

Megapat
Bütçem 2500 ₺ civarıydı fakat az daha zorlayıp 3300 ₺ harcayıp notebook alacaktım ama notebookların çok çabuk eskidiğini ve ısınma probleminin çok oluğunu duydum. Sizce hangisini almalıyım? Genellikle PUBG, GTA 5 tarzı oyunlar oynamayı düşünüyorum ve bilgisayar açıldığı zaman genellikle en az 3-4 saat açık oluyor.

2500 ₺ Toplama
3300 ₺ Notebook

Beni aydınlatırsanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hazır sistemi tavsiye etmiyorum. Notebook almanın özel bir nedeni yoksa, sistem için biraz daha yüksek bütçe belirtmen daha iyi olacaktır.

Hazır sistemi tavsiye etmiyorum. Notebook almanın özel bir nedeni yoksa, sistem için biraz daha yüksek bütçe belirtmen daha iyi olacaktır.
Hazır sistem derken ? Sistem hazır değil sadece toplanmış şekilde yolluyorlar. Yani bu ucuza İ5 olayı falan değil.

3300 TL üzeri yakın bütçeye 1060 içeren bir sistem toplarsan en az 3 yıl kafan rahat olur. Diğer türlü her ikisi de bir süre sonra seni tatmin etmeyecektir.
Tavsiyen için teşekkürler. Göz önünde bulunduracağım.

Hazır sistem derken ? Sistem hazır değil sadece toplanmış şekilde yolluyorlar. Yani bu ucuza İ5 olayı falan değil.
Firmanın kendi toplamış olduğu hazır sistem sonuçta.. Tercih edilmeyen düşük frekans RAM, kasa, PSU ve anakartları elen çıkarmak için.. Yakın zamanda Teknobiyotik kampanya dahi yapmıştı.

Firmanın kendi toplamış olduğu hazır sistem sonuçta.. Tercih edilmeyen düşük frekans RAM, kasa, PSU ve anakartları elen çıkarmak için.. Yakın zamanda Teknobiyotik kampanya dahi yapmıştı.
Anladım kusura bakmayın yanlış yorumum için.

3300 tl ye monitör dahil mi?
Monitor dahil değil.

Peki sonuç olarak sistem mi toplamalıyım yoksa notebook tatmin eder mi ? Eğer sistem derseniz de nasıl bir sistem olmalı ?

Listeden RAM silinmiş kusura bakma. Bütçeni sarsmayacak şekilde, en az 2666 MHz olacak şekilde başlangıçta 8 GB alabilirsin. Sonradan 16 GB'a yükseltirsin. Fakat bütçeni aşacaksan ekran kartını 6 GB'a yükseltmek için aşmak daha mantıklı olacaktır diğer donanımları zaten rahatça yükseltebilirsin. Tek bir siteden toplamak yerinde bütün mağazaları araştırıp, her bir parçanın en ucuz olduğu mağazalardan tek tek toplayabilirsin de..

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı