R3 1200 Isınma Sorunu

anonymouus

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar. Daha yeni şu sistemi aldım ve işlemci MSI Afterburner'a göre çok ısınıyor. Rogue Company gibi bir oyunda daha lobideyken işlemci 65-70 dereceyi görüyor. Oyuna girince de orta grafikte 85-90 derecelere kadar çıkıyor. İşlemcimi nasıl soğutabilirim diye bakarken voltaj düşürmeyle karşılaştım ama böyle şeylerde fazla bilgim olmadığı için nasıl yapılacağını bilmiyorum. Voltaj düşürme yapsam bile bir etkisi olur mu işlemci sıcaklığına?

Kasanızın marka modeli, veya görüntüsünü atar mısınız?

1200 AF modelini kullanıyorum bende yüzde 50 yükte 62 dereceleri görüyor.(Kalitesiz termal macun ile bu değerler.)

Kasayı bende kullanıyorum ısınma gibi bir problemi yok. UV ise Ryzen master ile deneyerek yapabilirsiniz.
Bu şekilde mesela. Sonrasında ise eğer testler olumlu olursa Bios' a işlersiniz.

Kasanızın marka modeli, veya görüntüsünü atar mısınız?

1200 AF modelini kullanıyorum bende yüzde 50 yükte 62 dereceleri görüyor.(Kalitesiz termal macun ile bu değerler.)

Kasayı bende kullanıyorum ısınma gibi bir problemi yok. UV ise Ryzen master ile deneyerek yapabilirsiniz.Eki Görüntüle 695386
Bu şekilde mesela. Sonrasında ise eğer testler olumlu olursa Bios' a işlersiniz.
Bu kısmı bulamadım tam olarak nerede acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…