S Syrlose Centipat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #1 AMD R3 1200 aygıt yöneticisi ve görev yöneticisinde 2 çekirdek gözüküyor. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2023
Zafer oğuz Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 1.067 Çözümler 17 Yer Kolombiya, Bogotá Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekanik Bakım onarım teknisyeni 26 Kasım 2023 #2 Windows + r MSConfig yaz. Önyüklemeden gelişmiş seçeneklerden işlemci sayısı tikliyse onu kaldır.
S Syrlose Centipat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #3 Zafer oğuz dedi: Windows + r MSConfig yaz. Önyüklemeden gelişmiş seçeneklerden işlemci sayısı tikliyse onu kaldır. Genişletmek için tıkla... Deneyim yeniden başlatmam lazım mı?
Zafer oğuz dedi: Windows + r MSConfig yaz. Önyüklemeden gelişmiş seçeneklerden işlemci sayısı tikliyse onu kaldır. Genişletmek için tıkla... Deneyim yeniden başlatmam lazım mı?
Zafer oğuz Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 1.067 Çözümler 17 Yer Kolombiya, Bogotá Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekanik Bakım onarım teknisyeni 26 Kasım 2023 #4 Syrlose dedi: Deneyim yeniden başlatmam lazım mı? Genişletmek için tıkla... Ayarları uyguladıysan yeniden başlatabilirsin.
Syrlose dedi: Deneyim yeniden başlatmam lazım mı? Genişletmek için tıkla... Ayarları uyguladıysan yeniden başlatabilirsin.
S Syrlose Centipat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #5 Zafer oğuz dedi: Ayarları uyguladıysan yeniden başlatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam uyguladım ama hala 2 gözüküyor BIOS'da herhangi bir ayar yapmam lazım mıdır?
Zafer oğuz dedi: Ayarları uyguladıysan yeniden başlatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam uyguladım ama hala 2 gözüküyor BIOS'da herhangi bir ayar yapmam lazım mıdır?
Enesdeep Hectopat Katılım 29 Nisan 2022 Mesajlar 307 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI B650 Gaming Plus - Amd Ryzen 7 7800x3D - Colorful RTX 4080 BattleAxe - GSkill Trident Z Neo 6000Mhz CL30 2x16 32GB - Asus Rog Ryujin III 360 ARGB Sıvı Soğutucu - BenQ ZOWIE XL2566K 360Hz Monitör - 2Tb 7500/6500 M.2ssd Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #6 Syrlose dedi: Hocam uyguladım ama hala 2 gözüküyor BIOS'da herhangi bir ayar yapmam lazım mıdır? Genişletmek için tıkla... Daha önce biostu kurcaladıysan bi' BIOS restore default yapar mısın?
Syrlose dedi: Hocam uyguladım ama hala 2 gözüküyor BIOS'da herhangi bir ayar yapmam lazım mıdır? Genişletmek için tıkla... Daha önce biostu kurcaladıysan bi' BIOS restore default yapar mısın?
Zafer oğuz Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 1.067 Çözümler 17 Yer Kolombiya, Bogotá Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Mekanik Bakım onarım teknisyeni 26 Kasım 2023 #7 Syrlose dedi: Hocam uyguladım ama hala 2 gözüküyor BIOS'da herhangi bir ayar yapmam lazım mıdır? Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam bilemedim ki bende. 4 yap bir de o tiki onayla. Aslında olması lazım.
Syrlose dedi: Hocam uyguladım ama hala 2 gözüküyor BIOS'da herhangi bir ayar yapmam lazım mıdır? Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam bilemedim ki bende. 4 yap bir de o tiki onayla. Aslında olması lazım.