R3 1200 işlemcinin performansı 1 yılda düştü

Signedx

Hectopat
Bilgisayarı alalı 1,5 yıl oldu ilk aldığımızda ofis de kontrollerini yapıp eve getirmiştik Valorant 300-350 FPS arası drop hiç yoktu. Şimdi bu aralar işlemci maximum 70 dereceyi görmesine rağmen 200 FPS zor almaya başladım 1,5 yılda ne olmuş olabilir ki böyle büyük bir kayıp meydana gelsin. Yardıma ihtiyacım var, 165Hz monitör aldım ama şimdi 165 FPS alamıyorum.

R3 1200.
GTX 1650.
16 GB RAM.
Colorful A320M-K Pro.

Oyun güncellendikçe yeni şeyler eklenir, bunlar da genelde sistemlere daha fazla yük demek. 1.5 sene böyle güncellemeler için fazla süre, doğal olduğunu düşünüyorum.
Yoksa işlemciler öyle kolay bozulacak veya performans kaybedecek bileşenler değil.

Oyun güncellendikçe yeni şeyler eklenir, bunlar da genelde sistemlere daha fazla yük demek. 1.5 sene böyle güncellemeler için fazla süre, doğal olduğunu düşünüyorum.
Yoksa işlemciler öyle kolay bozulacak veya performans kaybedecek bileşenler değil.
Macun değişimi yapacağım acaba 165 Fps alabilir miyim ? Takibi de uzaktan anlayamazsınız ama şuan 150-200 arası değişiyor macun ile birlikte sabit 165 yapabilir miyim ?

Macun değişimi yapacağım acaba 165 Fps alabilir miyim ? Takibi de uzaktan anlayamazsınız ama şuan 150-200 arası değişiyor macun ile birlikte sabit 165 yapabilir miyim ?
70 dereceyse fark etmez. Zaten macun değiştirmek öyle sihirli bir işlem değil, macunu hatalı falan sürmediysen temizinden 3 4 yılı var macunların.

70 dereceyse fark etmez. Zaten macun değiştirmek öyle sihirli bir işlem değil, macunu hatalı falan sürmediysen temizinden 3 4 yılı var macunların.

Acaba yanlış ölçme olasılığı var mı bunların çünkü Droplanmalarda başladı Pc kendini kapatıp 30dk boyunca açılmıyor falan. Pc kapanması 100 derecelerde falan oluyor diye biliyorum yanlış değilsem.
Sizide uğraştırıyorum kusura bakma yani hiç bilgim yok bu konular hakkında.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı