R3 1200 RX 560 Sistem Değerlendirmesi

Ekran kartınızı, RX570 Rog Strix ya da Armor olarak güncelleyip, işlemcinizi, Ryzen 5 1600 AF edition olarak güncellerseniz, daha verimli olur.

8GB Ram yeterli. Ama bazı oyunlarda problem olur, bütçe toparladıktan sonra 16 yükseltirsiniz.

Ek olarak; kasa için markası önemli değil. İnternetten araştırıp, en güzel hava soğutmalı kasa seçebilirsiniz. İyice araştırın. Benim de şu an kullandığım bu kasayı size tavsiye ederim. Soğutması çok iyi, 2 SSD yuvası mevcut, ATX mATX kartları destekliyor. En güzel özelliği 38CM kadar ekran kartı 16CM kadar kule tipi işlemci fan desteği var.

PSU leş. Everest, pişmanlıktır. aman diyim. Zaten paramız değersiz, bir de çöpe atmayın. PSU Thermaltake ya da Cooler Master olsun.

500GB hard disk alıp 240 GB SSD'de alabilirsiniz. Bu SSD gayet iş görüyor. Ben 220 lira iken almıştım. Daha iyileri tabii vardır ama en kötü SSD en iyi HDD'den iyidir, bütçeme göre gayet iyiydi F/P. Kullananlar da memnun, bende memnunum.

İmzamda ki parçaları ( PSU HARİÇ ) öneriyorum.

Ekran Kartı-RX570

İşlemci-Amd Ryzen 5 1600 3.40GHz/3.60GHz 16MB

PSU-FSP HYPER K 500W

Ana kart-Gigabyte B450M DS3h

HDD-Seagate BarraCuda 1TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5-inch

RAM-KİNGSTON KVR26N19S8/8-N DDR4

Kasa-DeepCool E-Shield
SSD kullanmadım sonradan para bulunca ekliyeceğim sende öyle yap.Kasa biraz kötü ama paradan kısmak için mecbur böyle.Ama genel olarak sistem GTA 5 HIGH-ULTRA,WITCHER 3 MEDIUM-HIGH sıkıntısız çalıştırıyor.Daha detaylı benchmark testi için youtubeye R5 1600 and RX570 game test yazabilirsin.Sonradan 4gb ramda ekleyeceğim.

Ana kartıda b450 soket yaptınmı değme keyfine bıro

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…