1wroxy Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2022 #11 AceTeq dedi: Arkadaşlar ben mi yanlış görüyorum yoksa işlemci kod adı AE ve 12 NM mi yazıyor? 12 NM AF değil miydi? Genişletmek için tıkla... Hocam bendeki islemci yanlış değilsem AF ama önemli olan o değil şuan sıcaklık sorununu nasıl çözeceğim
AceTeq dedi: Arkadaşlar ben mi yanlış görüyorum yoksa işlemci kod adı AE ve 12 NM mi yazıyor? 12 NM AF değil miydi? Genişletmek için tıkla... Hocam bendeki islemci yanlış değilsem AF ama önemli olan o değil şuan sıcaklık sorununu nasıl çözeceğim
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.008 Çözümler 81 Yer Başkent 7 Temmuz 2022 #12 1wroxy dedi: Hocam bendeki islemci yanlış değilsem AF ama önemli olan o değil şuan sıcaklık sorununu nasıl çözeceğim Genişletmek için tıkla... HWINFO64 ile kontrol ettiniz mi?
1wroxy dedi: Hocam bendeki islemci yanlış değilsem AF ama önemli olan o değil şuan sıcaklık sorununu nasıl çözeceğim Genişletmek için tıkla... HWINFO64 ile kontrol ettiniz mi?
1wroxy Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #13 AceTeq dedi: HWINFO64 ile kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet kontrol ettim. Değerler doğru
AceTeq dedi: HWINFO64 ile kontrol ettiniz mi? Genişletmek için tıkla... Evet kontrol ettim. Değerler doğru
AceTeq Gigapat Zamanın Tanığı Mahalle Bilgisayarcısı Sıvı Nitrojen Katılım 13 Aralık 2016 Mesajlar 9.008 Çözümler 81 Yer Başkent 7 Temmuz 2022 #14 1wroxy dedi: Evet kontrol ettim. Değerler doğru Genişletmek için tıkla... Sensör hatası olabilir. Elle tespit etmeye çalışın, bu derece doğruysa soğutucu anormal sıcak olacaktır.
1wroxy dedi: Evet kontrol ettim. Değerler doğru Genişletmek için tıkla... Sensör hatası olabilir. Elle tespit etmeye çalışın, bu derece doğruysa soğutucu anormal sıcak olacaktır.
1wroxy Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2022 #15 AceTeq dedi: Sensör hatası olabilir. Elle tespit etmeye çalışın, bu derece doğruysa soğutucu anormal sıcak olacaktır. Genişletmek için tıkla... Soğutucunun demirlerine fln dokunuyorum ama bana pek sıcak gelmiyor
AceTeq dedi: Sensör hatası olabilir. Elle tespit etmeye çalışın, bu derece doğruysa soğutucu anormal sıcak olacaktır. Genişletmek için tıkla... Soğutucunun demirlerine fln dokunuyorum ama bana pek sıcak gelmiyor