Arkadaşlar iyi günler. Bundan 1 yıl önce 5000 TL'ye sıfır bir sistem topladım. Sistemimin özellikleri ise: Ryzen 3 1200, RX 570 8 GB (Sapphire), Adata XPG 8+8 16 GB 3200 MHz Dual RAM. ASUS A-320 mk anakart, 250 GB hi Level SATA SSD 500 GB WD HDD. Power Boost eski tip kasa sadece 8cm egzoz fanı ve 8cm yan kapak fanı var(ürün kodu aklımda değil kasa tipini az çok bilen vardır). Sistemimin özellikleri böyledir. Geçen yaz çalışıp bir miktar para yaptım bu para ile 144Hz monitör almaya planlıyorum(şu anki monitörüm ise Beko 4K TV 24 inc işimi görüyor ama FPS tarzı oyunlarda oynadığım için 60Hz olması kötü ama 4K olması hoşuma gidiyor. Depolama kısmında sıkıntı çekmiyorum ama oynadığım oyunlar Forza4 ve Rainbow Six gibi oyunlar HDD de yavaş çalışıyor SATA SSD ise dolu içinde sadece Rust- CS:GO gibi ufak çaplı oyunlar var. SATA SSD'den ise memnun değilim yavaş kalıyor M.2 olsa çok mutlu olurdum. Elimdeki parayı tamamen altına yatırdım. Şu zamanın kuru ile 2000 TL'lik bir altınım var ama kur artışı olacak diyorlar bakalım. Sizce sistemimi nasıl daha üst seviyeye çekebilirim. Ekipmanlarımın ayrıntısına girmeyeceğim kulaklığım ve klavyem yeni belki faremi değiştirebilirim. Onun içinde öneriniz varsa alta lütfen yazın. Önerilerinizi bütçemin artmış haline göre söylerseniz iyi olur. Kurun yükselmesini bekleyeceğim ki elimdeki para artsın. 500 GB M.2 SSD de almak aklımda çünkü oyunlarımı HDD'den M.2'ye çekmek istiyorum. 500 GB benim için yeterli olacaktır. HDD'yi tamamen boşaltmak istiyorum aslında onu da yeni aldım keşke almasaydım üstüne 400 TL ekleyip 500GB M.2 alabilirdim.