R3 1200 sistem nasıldır?

"Öncelikle GTA 5'i düşük ayardada oynarım diyorsan düşük ayarda oynuyabilirsin ama LoL çok akıcı ve yüksek ayarda oynanır Ryzen 3 var sonuçta "

Dostum Ryzen 3 var demek tam manasıyla oyunları akıcı oynatmaya yetmiyor, ekran kartı Ryzen 3'ün hangi serisi olduguna ve diger bilesenlere de bakmak lazım.

Hocam bu sistem 5000₺ etmez.
Öyle diyorsanız öyledir usta.
Yorumlarınızı kâle alıp, düşünüp sonuca varacağım. Monitör markası Asus, fakat hangi modeli onu bilmiyorum. Dediklerinizin illa ki doğruluk payı vardır. Çok teşekkür ederim yorumunuz için

Aynı sistemin monitorsuz halini 3'e araclıgımla sattırdım hocam fazla istemis arkadas.
Tabi ki doğrudur usta dediğin. Bana da fazla geldi biraz fiyat. Pazarlık yok demiş ama teklif suncam. İnmezse bilmiyorum artık. Ah ahh

Hocam aynı fiyata buldugum bazı ilanlar var isinizi gorur belki;

Teşekkür ederim vaktinizi ayırıp böyle ilgilendiğiniz için. Çok nazik bi' hareket, fakat Kocaeli bölgesinde yaşıyorum. Birebir bizzat görüşüp görüp almak istiyorum. Yine de sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…