R3 1200 sistemde hiçbir oyun açılmıyor

kill_snow35

Femtopat
Kod:
<Error message>unhandled exception: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION reading address 0xf265ffe8</Error message>
Merhabalar.
Böyle bir hata alıyorum tüm oyunlarda biraz açılıyor sonra kapanıyor, ne yapmam gerek formatı yoksa ekran kartı kaynaklı mı?
Sistem parçaları.
MSI A320 Pro-E.
G.Skill Ripjaws 8 GB 3200 MHz.
ASUS AMD Dual RX580-4 GB (20.4.1 not eski sürüyü yüklemedim çünkü belki sürücü kaynaklı olabilir diye. Yeni sürüm 20.9.1 aynı hata verdi.)
AMD R3 1200.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce böyle bir sorun yok 750W arkadaşım yanlışlıkla Destroy All Humans Türkçe Yama -İlk Kez ÇIKTI | Türkçe Yamacı buradaki şeyi yüklenmiş ama virüs uyarası bile yapmadı ilk başta virüs ve tehdit açılmıyor onu düzeltim sonra AMD güncelleme gelmiş onu yaptım sonra hiçbir oyun açılmıyor yani açılıyor fakat bir yere kadar Fortnite savaş alanındayım 1 veya 5 dk sonra kapanıyor oyun çok acil yardım edin

Son düzenleme:
Hocam javayı silip baştan kurmayı dener misiniz? Ben de sizin için ufak bi araştırma yapiyim o sırada

Bildiğimiz java. Sanki java hatası gibi geldi bana. Temiz kurulum seçeneği ile yükleyip dener misiniz?

Yapıyorum şuan
kurulum bitti test ediyorum
Application Crash Detected
The Application has crashed and will now close.we apologize the inconvenience aynı hata format atsam olurmu ki
Format atsan tabii ki çözülür ama bizim amacımız format atmadan bu işi halletmeye çalışmak.

"Çalıştır"a
Kod:
WINDIR%\System32\UserAccountControlSettings.exe
yazıp enterlayın. Karşınıza çıkan hesap denetim ayarını "hiçbir zaman uyarma" yapıp kaydedin. Pc'yi yeniden başlattıktan sonra bir daha deneyin. Olmazsa son bir şey daha var olmadı şşş format...

Hocam valla bilemedim. Sağlam bir virüs programı ile tarama yapmayı deneyin. Avira kullanabilirsiniz hem güvenlik duvarı yönetimi de mevcut programda. Belki erişim ihlalini halledebilir bu sayede. Bi taratın derim formattan önce. Bir de tüm oyun ve uygulamalarda mı bu sorun oluyor yoksa belirli şeylerde mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…