R3 1200 Sisteme 9500GT Takılır mı?

ArdaMert

Kilopat
Makaleler
2
Arkadaşlar bütçem tam sisteme yetmedigi icin

Ryzen 3 1200.

A320M.

8 GB DDR4 3000MHz bir sistem toplayip şu an kullandığım 9500GT ekran kartını takacağım bunu yapma sebebim anakartim bozuldu ve 400 TL gidip DDR3 anakarta vermek yerine ekran kartını ilerde upgrade edeceğim bu sisteme şu an icin 9500GT takabilir miyim?

Not: Şu an için sadece CS ve LOL oynuycam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii ki takabilirsin. Bütçeyi bilmiyorum ama ekran kartını da satıp ikinci elde Ryzen 2200G almak daha mantıklı olacaktır. Yine bütçe doğrultusunda RAM takviyesi yapılırsa daha da iyi olur.

Tabii ki takabilirsin. Bütçeyi bilmiyorum ama ekran kartını da satıp ikinci elde Ryzen 2200G almak daha mantıklı olacaktır. Yine bütçe doğrultusunda RAM takviyesi yapılırsa daha da iyi olur.

Dostum maalesef maks bütçe bu yazdığıma yetiyor APU sistem kurarsam RAM'i 16 yapmak zorunda kalacağım ve yine aşıcak bütçeyi bu yüzden ekran kartini sonra almak mantıklı geldi 9500GT ile kullanabilirim değil mi sıkıntı olmaz?

Sıkıntı olmaz da çift kanal yapma zorunluluğu yok. Eğer bütçe yetiyorsa kartı satıp 2200G alın. Tek kanal performansı da 9500GT’den iyi olacaktır diye tahmin ediyorum. Olmadı 2X4 RAM alırsınız.

Sıkıntı olmaz da çift kanal yapma zorunluluğu yok. Eğer bütçe yetiyorsa kartı satıp 2200G alın. Tek kanal performansı da 9500GT’den iyi olacaktır diye tahmin ediyorum. Olmadı 2x4 alırsınız.

Dediğim gibi bütçe maalesef yetmiyor cevabın için teşekkürler.

Sistemde çalışmasında herhangi bir sıkıntı olmaz.Sistem çalışır ekran kartında çalışır fakat çokta performans beklememek lazım. Lol u bilmiyorum ama cs aslında cpu agarlıklı bi oyun onu rahat oynarsın diye düşünüyorum.
1200 ü alırken 12nm olan af modelini alabilirsen daha iyi olur. Anakartıda en ucuz 450 çipli bi modeli tercih edersen daha iyi olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…