Merhaba, önceden mining yapıyordum bıraktım. Ekran kartının modelini düşürmeyi işlemciyi yükseltmeyi ve RAM'i 16 GB yapmayı düşünüyorum. Genelde CS oynuyorum ama diger oyunlarda da çok kötü performans vermeyecek bir ekran kartı ve güzel bir işlemci önerir misiniz? Şu anki sistem donanımlarım:
En ucuz Intel i3-12100F Dört Çekirdek 3.30 GHz Kutulu İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Intel i3-12100F Dört Çekirdek 3.30 GHz Kutulu İşlemci özelliklerini incele, 2.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz AMD Ryzen 5 5500 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5500 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.679,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Elindeki RAM'in aynısından bir tane daha alırsan yeterli olacaktır. Bence şimdilik ekran kartını değiştirmene gerek yok. Ne buna bütçen yeter ne de CS:GO gibi bir oyun için 1660S gayet yeterli zaten.
En ucuz AMD Ryzen 5 5500 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5500 Altı Çekirdek 3.60 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.679,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
Elindeki RAM'in aynısından bir tane daha alırsan yeterli olacaktır. Bence şimdilik ekran kartını değiştirmene gerek yok. Ne buna bütçen yeter ne de CS:GO gibi bir oyun için 1660S gayet yeterli zaten.
Ekran kartınız hala iş görecek bir ekran kartı. İşlemcinizi güncelleyebilirsiniz. Tavsiyem 2600X-3500X işlemcilere bakabilirsiniz. RAM'i ise elinizdekini satıp Dual kit bir tane alabilirsiniz.