R3 1200 Sisteme Görüntü Gelmiyor

Slmnbrknk

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar. Bu gun sistem topladim. Bildigim butun her seyi yaptim. Ama monitore goruntu gitmiyor. Yardimci olabilir misiniz?
Sistem bilgileri:
  • Ryzen 3 1200
  • Asus B350M-K
  • Corsair Vengeance 8 GB
  • Dark Equalizer
  • High Power 500W +85

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartın var mı? Ryzen serisinde dahili GPU yok. Harici bir kart takmadan görüntü alamazsın.
Kusura bakmayin ekran kartinin oldugunu yazmayi unutmusum. Ekran kartinin modeli Nvidia gt 9400.

O sisteme GT 9400 hiç olmaz, şuan HepsiBurada'da MSI GTX 1050 Tİ AERO ITX 599 TL bence hemen sipariş verip al fiyatı yükselmeden.
Sistem ekrani, ekran kartindan kaynakli degil mi? Kablolamada felan sikinti goruyor musunuz?

Anakarta bağlayıp görüntü almayı dener misin? Yine olmazsa farklı bir kablo ise Ekran Kartını bağla, yine olmazsa RAM'i başka slota tak, yine olmazsa en baştan söküp tekrar topla sistemi.
Ciddi misin, saka mi yapiyorsun bro? Ryzen CPU'larda dahili grafik birimi yok. Diger dediklerini de daha once denemistim. Kablolamada sikinti goruyor musun sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…