Selamlar. Şu anki sistemimde Ryzen 3 1200, ASUS A320M anakart, RX 580 8 GB ekran kartım ve 8 GB RAM'im var. Render işleri için orta seviyede bir şey almak istiyorum işlemci olarak Ryzen 5 3600X düşünüyorum. İşlemciyi yükselteceğimden dolayı da anakartımı da yükseltmem gerek maksimum 3000 civarı olursa iyi olur. Fazla bütçem yok maalesef.
@ftlX0 anakart olarak B450M işnizi görecektir Max 450'ye işinizi görecek alabilirsiniz. Önerim Gigabyte B450M S2H V2 modelidir. Elinizdeki işlemci ve anakartı satınca da elinize bir miktar para geçer diye düşünüyoum. O parayla Ryzen 5 5600X alabilirsiniz.
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports CPU Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports CPU Soğutucu özelliklerini incele, 1.208,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
En ucuz Arctic Freezer 34 eSports CPU Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Freezer 34 eSports CPU Soğutucu özelliklerini incele, 1.208,76 TL'den başlayan fırsatları yakala!