İyi olmaz. 4 thread devri kimilerine göre bitti kimilerine göre son dönemlerini yaşıyor. Ryzen 1400/1500X/3100 gibi 4/8 veya 1600 AF gibi 6/12 bir işlemciyi öneririm. Valorant ve CS:GO oynuyorsan 3100 tam aradığın işlemci olur.
İyi olmaz. 4 thread devri kimilerine göre bitti kimilerine göre son dönemlerini yaşıyor. Ryzen 1400/1500X/3100 gibi 4/8 veya 1600 AF gibi 6/12 bir işlemciyi öneririm.
@ReznooW attığı sisteme bir bak. 7000 TL tek kuruş çıkamam diyorsan gider bunu alır işlemciyi 10400F yaparsın Valorant ve CS:GO'da FPS değerlerin oldukça yüksek olur. Bu oyunlar asıl FPS'i işlemcinin gücünden alıyor.
knk maalesef böyle 7 bin gibi bir civar olursa sevinirim bide o gün modartpcde bir tane pc gösterdi 13 bin tlden 6 bine inmiş istersen onun bir linkini atıyım bakarsaN SEvinirim valoda en düşük 150 alıyo
@ReznooW attığı sisteme bir bak. 7000 TL tek kuruş çıkamam diyorsan gider bunu alır işlemciyi 10400F yaparsın Valorant ve CS:GO'da FPS değerlerin oldukça yüksek olur. Bu oyunlar asıl FPS'i işlemcinin gücünden alıyor.
Kanka maalesef böyle 7 bin gibi bir civar olursa sevinirim bir de o gün Modartpc'de bir tane PC gösterdi 13 bin TL'den 6 bine inmiş istersen onun bir linkini atayım bakarsan sevinirim Valorant'ta en düşük 150 alıyor.
@BatuğM53 Valorant oynayacaksan güçlü işlemciye ihtiyacın var. RDR2, Cyberpunk 2077 oynarım diyorsan daha güçlü ekran kartına. Senin attığın sistem ikisi için de ideal değil. Ben büyük oyun seviyorum diyorsan 1660 Super'li sistemi al, Valorant ve CS:GO oynarım hep diyorsan benim dediğim gibi işlemciyi 10400F yaparak diğerini al. Senin oynayacağın oyunlara kalmış.