M.CLK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2019 Mesajlar 1.212 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer Hayaller dünyasında. 23 Nisan 2020 #11 Enes Bosver51 dedi: Neden tek slot 8gb mantığını anlayamadım bide hdd neden yanlış anlamayın pek anlamıyorum anlatırsanız sevinirim Genişletmek için tıkla... İleride yetmez ise 4 lerle uğraşma 8 ilave edersin diye tek 8 RAM alırsın. Bütçen yeterse SSD tabiki al.
Enes Bosver51 dedi: Neden tek slot 8gb mantığını anlayamadım bide hdd neden yanlış anlamayın pek anlamıyorum anlatırsanız sevinirim Genişletmek için tıkla... İleride yetmez ise 4 lerle uğraşma 8 ilave edersin diye tek 8 RAM alırsın. Bütçen yeterse SSD tabiki al.
E Enes Bosver51 Centipat Katılım 18 Nisan 2020 Mesajlar 10 23 Nisan 2020 #12 M.CLK dedi: İleri de yetmez ise 4'lerle uğraşma 8 ilave edersin diye tek 8 RAM alırsın. Bütçen yeterse SSD tabii ki al. Genişletmek için tıkla... RAM arttırmaya gerek duymuyorum ya oynadığım oyunlar LOL CS GO Zula Minecraft işte DC falan.
M.CLK dedi: İleri de yetmez ise 4'lerle uğraşma 8 ilave edersin diye tek 8 RAM alırsın. Bütçen yeterse SSD tabii ki al. Genişletmek için tıkla... RAM arttırmaya gerek duymuyorum ya oynadığım oyunlar LOL CS GO Zula Minecraft işte DC falan.
creative01 Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 847 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2020 #13 Enes Bosver51 dedi: Neden tek slot 8 GB mantığını anlayamadım bir de HDD neden yanlış anlamayın pek anlamıyorum anlatırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Gunumuz oyunlari gittikce fazla RAM ihtiyaci duyuyor hani olurya RAM sikintisi cekersen yanina 8 GB kardes alirsin 16 GB olur. Neden hardisk? 210 MB sirali okuma hizi. 156 MB sirali yazma hizi. Oyuncu hardiskinde olmasi gerekenler.
Enes Bosver51 dedi: Neden tek slot 8 GB mantığını anlayamadım bir de HDD neden yanlış anlamayın pek anlamıyorum anlatırsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Gunumuz oyunlari gittikce fazla RAM ihtiyaci duyuyor hani olurya RAM sikintisi cekersen yanina 8 GB kardes alirsin 16 GB olur. Neden hardisk? 210 MB sirali okuma hizi. 156 MB sirali yazma hizi. Oyuncu hardiskinde olmasi gerekenler.