R3 1200 ve GT 1030 sistem nasıldır?

Ekran kartı yok o yüzden pek yüksek FPS alamazsınız söyleyeyim. Ama ders için gayet uygun.
Valorant falan kasmadan oynatsa yeter.İ5 10. nesil işlemci iyi değil mi?
Hem 16gb ram ve 512 GB SSD var.
O Leo4Apu dan iyi değil mi?

Valorant falan kasmadan oynatsa yeter. i5 10. nesil işlemci iyi değil mi?
Hem 16 GB RAM ve 512 GB SSD var.
O leo4APU'dan iyi değil mi?

i5 10. nesil fakat ekran kartı yok he pardon Valorant ise evet rahatça oynarsınız diye düşünüyorum ama Ryzen 3 4300ge çok daha iyi performansta i5 10210U'dan fakat 100FPS diye tahmin ediyorum bence başkalarına da sorun ben Valorant oynamadığım için pek bir şey diyemem.

Ekranı biraz büyük diye bundan almak istiyorum.14 inç küçük mü bilmiyorum.Siz bunu tavsiye eder misiniz?

Ekranı biraz büyük diye bundan almak istiyorum. 14 inç küçük mü bilmiyorum. Siz bunu tavsiye eder misiniz?

Günlük işler için iyi Valorant için yeterli bence 14 inç yeterli olacaktır laptop piyasasına göre evet tavsiye edilir.

Sonradan RAM takviyesi yaparsınız ve evet bunun işlemcisi katlarca daha iyi 150-250 FPS alırsınız diye tahmin ediyorum ama ytden testlerine de bakın fakat benim görüşüm bu
Şuan internet fazla yok o yüzden bakamıyorum.Sonradan ram eklemesem nasıl olur?

Şu an internet fazla yok o yüzden bakamıyorum. Sonradan RAM eklemesem nasıl olur?

Gayet güzel bir sistem olur ben RAM takviyesini hemen öneririm FPS artışı olur güzel bir şekilde diye düşünüyorum.

Gayet güzel bir sistem olur ben RAM takviyesini hemen öneririm FPS artışı olur güzel bir şekilde diye düşünüyorum.
Ram takviyesi sonradan yapamam. Bu işlemci + 8 GB mı yoksa i5 10.Nesil + 16 GB mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…