R3 1200 ve GT 1030 Sistem Toplama

antimage

Centipat
Arkadaşlar merhaba, öyle çok bilgisayardan anlayan biri değilim, birkaç araştırma ile donanımları seçtim, fakat uyumlu mu uyumsuz mu bilgim yok, inceleyebilirseniz çok yardımcı olur, o RAM'in ne işi var orada ya da o ana kartı görmemiş olayım vs. gibi durumlar varsa bilgilendirirseniz Ayrıca bu bilgisayar için 500W güç kaynağı yeterli midir, daha sonra RAM SSD takviyeleri olacak bunları da kaldırıcak bir güç kaynağı?

PSU 2 güne elinde kalır. Mayından farksız bir PSU. RAM de Hi-Level önermiyorum.
O sisteme 500W fazla bile. Sırf 500W yazıyor diye en ucuz PSU bulup almayın. Üzerinde yazan değeri vermiyorlar. 100W verirse otur şükür et o Hadron ile.

Sistemde kasa yok. Nereye kuracaksınız?

Bu sistem daha iyi.

Yanlış hatırlamıyorsam bu sistemin içinde RX 560 vardı. Değiştirmişler sanırım.

Hocam bir şey sorabilir miyim? Ryzen 3 1200 12nm işlemci gördüm geçen Teknobiyotik'de. Normal Ryzen 3 1200'den farkı nedir biliyor musun?

Hocam bir şey sorabilir miyim? Ryzen 3 1200 12 NM işlemci gördüm geçen Teknobiyotik'te. Normal Ryzen 3 1200'den farkı nedir biliyor musun?
Evet. AMD, 1. nesil işlemcileri revize ederek 12 NM yapıyor. Bunun örneğini R5 1600'de görmüştük, normalde 14 NM olan işlemci 12 NM oldu. Performans olarak da R5 2600'ün dibinde. Aynı şeyi 1200'de de yaptılar.

1200AF'nin henüz genel olarak testleri yayınlanmadı fakat 2300X performansında olduğu söylenmişti. Yakın zamanda onu bi' araştıracağım. Net bilgim yok performansı hakkında.

hocam çok teşekkür ettim , ram kingston olur mu , psu yu kaliteli olarak değiştirdim , hazır olanı alamam ,hepsi burada vade farksız bölüyor , alıp birleştiricem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…