R3 1200 ve GT1030 sistemde anlık donma

ardahetfield

Femtopat
Daha fazla  
Bundan birkaç ay önce bilgisayarımı servise vermiştim HDD'sini değiştirip tamir edip geri gönderdiler geldiği zaman bilgisayarımda hiçbir problem yoktu takılmıyordu sessiz çalışıyordu hiçbir sıkıntısı yoktu lakin bilgisayarım otomatik onarım hatası verdi ve bende yakın bir bilgisayarcıya format atmaya götürttüm format attıktan sonra drp adlı bir programla driverlarımı kurmamı söyledi bende dediklerini harfiyen yaptım ama bilgisayarımda aşırı derecede sıkıntılar yaşamaya başladım ara sıra mavi ekran veriyor (hata ismi story management) anlık donmalar giriyor bilgisayar eskisine göre daha sesli çalışıyor Witcher 3Ü 40-65 FPS arası rahatlıkla bitirdiğim bilgisayar şu an acıldıgı zaman basında takılıp oynanmayacak hale geliyor cidden bilgisayar kullanmaktan soğutuyor insanı çözümü var mıdır varsa nedir yardım edebilir misiniz?

Sistem özellikleri.
AMD Ryzen 3 1200 3.1 GHz 4cpus.
Kingston HyperX 8 GB 2400 MHz RAM
ASUS GT 1030
ASUS Prime A320M-F

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı