J JSTRLX Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 105 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #1 Merhaba, sistemimi yeniledim. GTX 1050 Tİ Ryzen 3 1200 16 GB 3000 MHz RAM Sistemim bu ama RAM'lerimi 2133 MHz olarak kullanıyorum. Nasıl ayarlayabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2021
Merhaba, sistemimi yeniledim. GTX 1050 Tİ Ryzen 3 1200 16 GB 3000 MHz RAM Sistemim bu ama RAM'lerimi 2133 MHz olarak kullanıyorum. Nasıl ayarlayabilirim?
Çözüm U U Unturned 4 Eylül 2021 Anakart BIOS'unu güncelle, XMP aç. XMP açma rehberi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anakart BIOS'unu indirmeyi güncellemeyi bilmiyorsan Anakart modelini belirt sana yardımcı olmaya çalışayım.
Anakart BIOS'unu güncelle, XMP aç. XMP açma rehberi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anakart BIOS'unu indirmeyi güncellemeyi bilmiyorsan Anakart modelini belirt sana yardımcı olmaya çalışayım.
U Unturned Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ağustos 2016 Mesajlar 2.650 Makaleler 1 Çözümler 43 4 Eylül 2021 #2 Anakart BIOS'unu güncelle, XMP aç. XMP açma rehberi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anakart BIOS'unu indirmeyi güncellemeyi bilmiyorsan Anakart modelini belirt sana yardımcı olmaya çalışayım. Son düzenleme: 4 Eylül 2021 Artı 0 Eksi Çözüm
Anakart BIOS'unu güncelle, XMP aç. XMP açma rehberi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Anakart BIOS'unu indirmeyi güncellemeyi bilmiyorsan Anakart modelini belirt sana yardımcı olmaya çalışayım.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 4 Eylül 2021 #3 Anakartından XMP açmalısın. Gerekli videolar YouTube’da var. Artı 0 Eksi
FFAROW21 Femtopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2021 #4 BIOS'tan ayarlacaksın. Dün ben de yaptım. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2021 Artı 0 Eksi