Dandik PSU. Uzun süreli kullanıma gelmez. Değiştirilmeli. Ne kadar dayanır bilemeyiz hiçbir zaman. Giderken yanında sistemi de götürür bu markanın ürünleri. Bütçeniz varsa söyleyin öneri yapalım.
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply özelliklerini incele, 2.159,58 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
(HV PRO HAKKINDA ÖNEMLİ NOT: 'teknohafi' satıcısından mümkünse almamaya çalış, HV PRO yerine kullanılmış Hyper PRO yolluyor) Ya da bütçen çıkışmıyorsa sıfır tarafında HV PRO'ya sıkışacaksın:
En ucuz FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply özelliklerini incele, 1.915,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
www.akakce.com
İkinci el düşünüyorsan da High Power Performance GD 750/600 ve XPG PYLON 650 rahat bulunabilir.
Uzun süredir power boost 750 yi kullanıyorum eski pc de bir problem çıkarmadı. Yani GTX 1650 yi takmaya korkuyorum açıkçası. Daha önce bununla bir sistem yaktım. Allah'tan geri iadesini alabildim. Ama bunun geri iadesi yerine yenisini gönderdiler yani elimde kalan bu. Fiyatlar yükseldiği için bir süre idare etse yeterli benim için yeni ankart ve işlemci de eklemek istiyorum. Bir işlemci var r5 3600 sisteme bunuda ekleyecegim yani o zaman kadar idare etse yeterli
Birde bu anakarti ekleyecegim. 500 w bir PSU işimi görür mü?
Söylediğiniz PSU Lara baktım şuan için uygunlar onları da değerlendirmeye alacağım.
200 300 lira problem değil gerçekten yeterki sisteme zarar vermeyecek bir PSU olsun
Uzun süredir power boost 750 yi kullanıyorum eski pc de bir problem çıkarmadı. Yani GTX 1650 yi takmaya korkuyorum açıkçası. Daha önce bununla bir sistem yaktım. Allah'tan geri iadesini alabildim. Ama bunun geri iadesi yerine yenisini gönderdiler yani elimde kalan bu. Fiyatlar yükseldiği için bir süre idare etse yeterli benim için yeni ankart ve işlemci de eklemek istiyorum. Bir işlemci var r5 3600 sisteme bunuda ekleyecegim yani o zaman kadar idare etse yeterli
Bende giriş seviyesi toplayiciyim..
Sanmıyorum overclock yapacağımı ihtiyaç duyar mıyım bilemiyorum. Bu anakarti da usb3.0 ve sata expres için tercih ettim yani digerlerine göre daha yeni bir sisteme sahip ve uygun bulduğum için yani anakart öneriniz var ise onuda alabilirim